Gå til innhold

Kjøp av nytt kamera [Student]


Anbefalte innlegg

Hei og takk for at du tar deg tid til å lese min tråd.

 

Først og fremst vil jeg si at jeg ikke har noen som helst kunnskap for kamera i seg selv, men ønsker å lære. Jeg har generell kunnskap om Photoshop (CS6) om det sier deg noe mer om hva jeg søker etter.

 

Da jeg skal reise litt i sommer trenger jeg ett nytt kamera. Jeg er student og har ikke så altfor mye å rutte med. Kameraet bør helst være tett og kompakt slik at det ikke kommer inn sand eller annet i selve kameraet sitt innhold:P. Om ikke alt er inkludert i kameraet så gjør ikke det noe (beholder/veske/memory osv), men hadde vært nyttig.

 

Prisklassen kan være helt opptil 2 - 3 tusen.

 

Det jeg ser etter er god bildekvalitet som kan gi meg gode redigeringsmuligheter, andre goder er bare ett pluss.

 

Sist men ikke minst, beklager om jeg har lagt denne tråden i feil kategori, ber moderator om å flytte denne til en annen kategori hvor den hører hjemme om feil.

 

Setter stor pris på svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har litt ulike klasser å velge blant;

1. I kompaktklassen er nok Canon S100 eller 110 noe av det beste du får til den prisen. Dette er også blant de bedre kompaktkameraene uavhengig av pris.

2. I systemkameraklassen finnes f.eks. Olympus Pen E-Pl3 nå til en pris av 2500, som trolig er veldig bra. Her får du litt bedre bildekvalitet mot litt større størrelse.

3. Du kan også få et ok speilrefleks til den prisen, f.eks. Nikon D3100. Dette er enda litt større, med de fordeler og ulemper det gir (mer tungvint å ha med seg, men gir bedre følelse å bruke når det først er fremme).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...