Gå til innhold

Hvor mye vann(annen drikke) til dagen


Gjest Slettet-lYlo5C

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-lYlo5C

Hvor mye vann(eller annen drikke) er det passe å drikke til dagen? Er redd jeg drikker for mye etter jeg har lest om en del tilfeller med vannforgiftning..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Unødvendig kommentar. 2l vann er ikke spesielt mye, heller normalinntak for en mann.

 

Var din kommentar mer nødvendig? Jeg snakker om 2l rent vann i tillegg til alt annet man drikker iløpet av en dag. De færreste jeg vet om drikker 2 liter vanlig vann i tillegg til melk, kaffe, brus osv. :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-lYlo5C

Har idag drukket nesten 2 liter på få timer, og er egentlig mer tørst men prøver å begrense meg litt. Har lest at hvor tyngre man er hvor mer vann skal man ha.

http://www.klikk.no/helse/dinkost/ernaring/article612086.ece på denne linken står det jo at man skal ha ca 1,8 liter vann til dagen om man veier 60(jeg veier ca 55) så er redd det blir for mye om jeg forsetter?

Lenke til kommentar

Hva er det værste som kan skje? Tisse-diare? Om det finnes i det hele tatt. Alt jeg har hørt om vann, er "jo mer, jo ber". Drikker en god del vann når jeg spiser popcorn.. som er 2-3 poser dagen, ikke dau enda.

Det verste som kan skje er jo vannforgiftning, men tror det skal en del til å få det. Om man drikker for mye skylder man ut viktige salter. Tror du kan slappe helt av ts så lenge det ikke går så mye over 3 liter.

Endret av Lite selvrespekterende
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...