Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Gilera DNA, bra kjøp?


Anbefalte innlegg

Hei, er snart 16 nå og skal ha meg en scooter tenkte jeg. Har sett en hel del på f.eks aerox, speedfight osv. En dag så poppet det opp Gilera DNA. Så at den var ute av produksjon, men er det noen som har eid denne eller har den nå, og vil gi noen erfaringer med den?

 

Tusen takk på forhånd :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når vi dreiv å farta rundt på 50-125cc hadde en bekjent av oss Gilera DNA, resten hadde Aprilia, husqvarna og yamaha. For å si det sann, personen som kjøpte Gilera'en angret. Grunnen til at han kjøpte den var jo selvfølgelig at han likte hvordan sykkelen så ut og ville heller ha en utrimmet 125cc, enn å kjøpe en 50cc for så å trimme den. Men ettersom sykkelen gikk veldig dårlig prøvde personen å kompensere med å likevel trimme den, og brukte en god del penger på effektanlegg, nye dyser, boring og horning av cylinder, ny smalere pakning, osv. Selv med alt dette gjort, var det ingen problem for en 125 Aprilia med kun effektanlegg å kjøre fra Gilera'en. Når Gilera'en ikke var trimmet ville til og med noen av de trimmede 50cc akselererte bedre opp til 50-60 km/h og holdt følge med Gilera'en til 80km/h.

 

Om du er ute etter halvkåpe ville jeg heller ha kjøpt en Aprilia Tuono 125cc eller Cagiva Raptor 125cc.

 

Andre 125cc som er artige og gode, vil jeg si er Cagiva Mito, Aprilia RS 125, Yamaha YZF, Derbi GPR (har ikke testet Derbi GPR, men hørt av andre at den skal være ganske ok).

Endret av cronbach alpha
Lenke til kommentar

Greien er at jeg ønsker en automatmoped/scooter. Har du noen tips til noen av de?

 

Skaff deg en ktm, ikke det rimeligste men betaler seg når du skal trimme den! Har bar testa den selv, men folka som har greie på dette går for ktm. Men det er kult hvis du prøver deg på lett mc lappen (Y)

Lenke til kommentar
Greien er at jeg ønsker en automatmoped/scooter. Har du noen tips til noen av de?

 

Nei, har vært lite borti scootere, og tror heller ikke at utvalget av sportssykler med automatgir er så stort i 125cc klassen, så tror Gilera DNA er en av de få som fyller kravet ditt der. Av vanlige scootere har du jo Peugeot Jet Force og Yamaha Aerox (som kommer godt ut i tester), en kompis hadde Jet Force og han var fornøyd med den.

Endret av cronbach alpha
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...