Gå til innhold

Hjelp til kjøp av ny pc (maks 5000)


Anbefalte innlegg

Ok folkens :)

Jeg trenger en ny pc og jeg får aldri bestemt med på grunn av at det er så uendelig mye jeg kan velge i der ute. Jeg har sett så smått på en hel del datamaskiner på bla komplett.no, men jeg får altså ikke bestemt meg.

 

Så dermed sil jeg at dere hjelper meg litt her...

 

Bruksommerråder:

Jeg skal bruke datamaskinen til litt forskjellig. Jeg skal bla bruke den til en hel del skriving så jeg bør ha ett bra tastatur på pcen. Jeg skal også høre på en del musikk så bra høyttalere og mange innganger til høretelefoner er greit! Nå så har jeg en bærbar med AMD Athlon ll Dual core M 320 2.10 Ghz. Jeg er ikke helt fornøyd med denne prosessoren/CPU og jeg vil gjerne ha noe litt bedre, men jeg stiller ingen særlige høyere klav enn den jeg har fra før, men litt forbedringer kunne være fint.

 

Når det gjelder RAM så har jeg 4 GB og det er jeg fornøyd med og jeg trenger dermed ikke noe mer. Ellers så skal jeg bruke pcen til litt spilling av facebook spill og surfing på nett på sider som f eks forumer, finn, facebook/twitter, wikipedia, google o.l Jeg bruker egentlig ikke datamskinen til noe mer en musikk høring, skriving/kontorarbeid og surfing på nett. Fra før av så har jeg en HP Pavilion Vd6 2146 so og jeg er meget fornøyd med denne pcen. Det eneste som jeg er litt missfornøyd med på denne er kort batteri tid, litt dårlig CPU/prosessor og bråkende vifte og overoppheting. Dermed vil jeg ha en Pc mest mulig tilsvarende en Hp Pavilion Vd6 2146 so, men forbedret på disse omme rådene som jeg var missfornøyd med.

 

Jeg vil helst ha en bærbar, men dette er ikke ett krav. Jeg vil også at datamaskinen skal se ganske bra ut og ha ett stilig design og ikke være kjedelig grå som mange er. Prisen skal helst ikke overstige 5000, men i nød så kan prisen gå opp til 6000 hvis jeg da får mye for pengene. Jeg vil også ha en del USB innganger i og med at jeg bruker en del av disse og jeg må minimum ha 3 USB innganger helst 2.0, men 3,0 godtas.

 

Når det gjelder operativ system så liker jeg ikke Windows 8, men etter slik jeg forstår det så er det vanskelig å finne en pc uten. Dermed så må jeg bare godta windows 8, men jeg hadde blitt ekstremt glad om noen fant en pc etter mine spesifikasjoner med Windows 7.

 

Jeg skal kjøpe over nettet og sider som Net on Net, Komplett og Dustin godtas men jeg vil helst ha fra Komplett på grunn av at jeg har en konto der og jeg er godt kjent med de og har gode erfaringer med de.

 

Jeg håper at noen kan finne en bra datamaskin til meg til tross for mine mange punkter jeg vil ha innfridd! Ros til den som finner en datamaskin som jeg er fornøyd med! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kanskje denne kunne vært noe? http://www.dustinhome.no/product/5010666595/asus-vivobook-s400-ci5-1-7-4gb-500-24-ssd-14-touch-w8/#intcmp=searchProvider_SiteSeeker

 

De har anmeldt 11.6 tommeren hos Notebookcheck (http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-VivoBook-S200E-Subnotebook.85787.0.html) som sier at tastaturet skal være ganske bra, samtidig som at den er kald og stille. Fås i skjermstørrelsene 11.6, 13.3 og 14.1 (som jeg linket til) på DustinHome eller noen hundrelapper dyrere på Komplett. Prossesoren på den jeg viste deg er også mye bedre enn på din forrige.

 

Håper dette kunne hjelpe :)

Endret av Aerow
Lenke til kommentar

Hva med denne: http://www.dustinhome.no/product/5010658089/hp-probook-4340s-ci3-2-4-4gb-320-13-3-w8p/#intcmp=searchProvider_dacsa

 

Datamaskinen som jeg fant selv? Liker hp så godt, også er den litt billigere og det ser ut som om den tilfredsstiller mine behov bortsett fra numerisk del på tastaturet. Dessuten så er jo denne maskinen litt billigere også og SSD har jeg nok ikke bruk for tror jeg selv om det er mekanisk harddisk på den så er det jo hybrid så...

 

Hva tror dere?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...