Gå til innhold

?Må etterspørre mer sikkerhet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så i deres strømforsyning til mobilkundene så er det altså stamnettet dere belager dere på, godt å vite. Det offentlige ansvar skriver seg til forrige årtusen, litt sent å grine om det nå.

 

"sim-kort også for andre nett" Dette er redundant på helt feil måte. En mer reell situasjon hvis krise oppstår først som påfølgende effekt av at noen ikke har tilgang betyr at stadig flere ringer på de nettene som er oppegående. Da ser vi alle problemet, og hvordan er så routingen lagt opp, joda, den feiler i stort monn bare pågangen er stor nok.

 

Så kan dere jo fortsette å selge 3g tilgang til en blokk som er mettet for lengst, penger gror som sagt på trær, og ponzi-schemes har vi alle godt av.

 

En vanlig konsert i oslo er beviselig mer enn hva nettene tåler når folk begynner å laste opp video. Som supertramp sa det "crisis, what crisis"

 

Det er ikke i innkjøpsprosessen det offentlige bør stille spørsmålet til oppetid og sikkerhet, det er i reguleringer av det dere faktisk driver på med.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-245639

Menne, hvor sikkert er dette nettet med Huawei i kjernen? Det er INGEN grunn til å stole på Kina. INGEN! Kina er verre en hva USA noen gang har vært når det kommer til imperialisme.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...