Gå til innhold

Noen som har kjenskap til Evga 132-yw-e179-ftw og overclocking med det?


Anbefalte innlegg

Hei. Igjen.

 

Jeg laget en post i en annen del av forumet men jeg skjønte nå at det var feil sted. Jeg har en q9550 og et Evga 132-yw-e179-ftw.

 

Den overclocker til 3.4Ghz på normal voltage,husker ikke helt hva den er, også holder jeg på å stressteste nå på 3.72Ghz med 1.368vcore. Så jeg regner med jeg har litt mere å gi med tanke på vcore.

 

Det jeg lurer på er dette hk mitt. Jeg anntar at når jeg oc cpu med en multi på 8.5 så må jeg ettervert gi mere strøm til noe som heter cpu fsb voltage( jeg tror i alle fall det)

 

Cpu fsb voltage er normalt på 1.1v og nå når jeg kjører 3.72Ghz så er jeg oppe på 1.75.volt. på cpu fsb. Hvor høyt kan jeg gå? Hvor ligger denne cpu fsb? På hk eller inne i cpu? Alle sensorene på hk virker ikke så må på en måte ta og føle for å sjekke etter varme. Noen som har noen tips på hvor høyt jeg kan ta cpu fsb? Det "latterlige" er at i bf3 så skalerer det ganske bra og gir meg bedre og bedre spill opplevelse. Gtx460 768mb, ultra textures,resten medium og 4msaa. Stort sett 56-60 fps og veldig glatt gameplay. Så jeg vil oc videre så sant den fortsetter og gi meg bedre spill opplevelse.

 

Noen tips?

 

Jeg kjørte en liten test med cpu fsb voltage på 1.4, da bootet den for første gang inn i windows og jeg kunne kjøre smal ffts i 20 min før en av kjernene fikk en fatal error var det vel. Kan jeg løse dette med mere vcore muligens? Vist det er overkommelig å ha en så høy cpu fsb da.. 1.4 er endel mere en 1.1,hehe

Endret av Ruarcs
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...