Gå til innhold

Laptop til film/streamingtjenester


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Skal ha en laptop til nedlasting av filmer og streamingtjenester som TV2Sumo, HBO, Netflix, Viaplay, Comoyo osv. Den skal kobles til mitt fjernsyn. Hva bør en PC som dette ha? Hvor viktig er lydkort i denne sammenhengen?

 

Hva bør jeg gå for her? Er denne ok? Denne ble linket til i en tråd fra i går. Er den bedre?

 

Jeg regner uansett med at min nåværende laptop, kjøpt for tre år siden, begynner å bli utdatert. (Spesifikasjoner, med Windows 7 Ultimate) Hvor står denne i forhold til de over? Hvor står denne i forhold til nye laptoper i høyere prisklasser? Er det lurere å bruke denne som andrelaptop i stedet, og heller betale litt ekstra for den nye? Jeg spiller stort sett kun FM (krav) (og tidvis andre simulatorspill, uten de helt store grafikkravene). Ellers ville den blitt brukt til normale ting som studier, sosiale medier osv.

 

Takk.

Endret av MeAndThisArmy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er også ute etter en billig laptop som mediastasjon til tven. Jeg har hatt to HP mediastasjoner de siste årene som har ligget i 10-11kr klassen. Den første fungerte dårlig pga den ble for varm og skrudde ned ytelsen som gjorde av videoer lagget.

 

Den andre(HP envy 17) som jeg har nå fikk jeg fra forsikringen fordi den andre gikk i stykker er enda værre. Helt ubrukelig til noe annet enn å steike egg på!

 

Spørsmålet mitt er: Vil en billig laptop til 3500-4000kr gjøre jobben som disse to overnevnte laptoppene ikke klarer? Å spille av videoer over hdmi kabel uten å hakke eller skru seg av pga. varmeproblemer.

 

Hvis ja, bør jeg velge en konfigurasjon som vektlegger ram og ssd overfor dedikert skjermkort?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...