Gå til innhold

Galaxy s3 fiks på touch input lagg?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har nå eid en galaxy s3 i 7 måneder. Er strålende fornøyd med telefonen på de fleste områder, men det 1 ting som har irritert meg grenseløst siden jeg byttet ut min galaxy s2: Input lagg!

 

Med input lagg så mener jeg hvor lang tid det tar før telefonen registrerer berøring på skjermen. Denne laggen er utelukkende et software problem, og burde derfor være mulig å fikse. Ved release var dette et problem i nesten alle apps/spill, men nå er det noen få apps som har kommet rundt dette og har respons på linje med galaxy s2. For eksempel enkelte tegne-apps som var ubrukelig i starten pga forsinkelsen, har blitt bedre på dette nå.

 

Problemet er veldig merkbart i apps og spill som krever rask reaksjon og presisjon. For eksempel N.O.V.A 3 og GTA3 er spill jeg mener ikke er spillbare når det er så stor input lagg. Jeg har derfor ikke brukt min galaxy s3 til mer avanserte spill enn Wordfeud.

 

Må understreke at det er INPUT lagg jeg snakker om, og ikke lav fps hvis noen skulle blande det :)

 

Etter en wall-of-frustration er da mitt spørsmål om noen andre er enige med meg i det jeg skriver? Det kan umulig bare være jeg som reagerer på dette. Selv har jeg testet 6 forskjellige galaxy s3 telefoner, og alle har like dårlig input lagg, så det kan ikke bare gjelde telefonen min heller. Har vært på kanten til å gå tilbake til s2 flere ganger pga dette.

 

Og det viktigste til sist: Har noen en løsning på problemet? En custom rom eller app som fjerner input lagg? Har selv søkt rundt en hel del på dette teamet, men det er overraskende lite info å finne. Noen kaller det for elastisk skrolling også hvis jeg har forstått det riktig.

 

- Treasure

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...