Gå til innhold

Enkelt anlegg til stua ~2000kr


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har lite peiling på lyd og hjemmekino anlegg så jeg spør her.

 

Jeg leter etter et enkelt anlegg til stua, helst med bare 2 høytalere og eventuellt en sub. Jeg har tenkt på en billig løsning rundt 2000 kr, men det kan være aktuellt å legge til noen hundrelapper om det er verdt det.

 

Jeg vil gjerne ha lyd fra både kabel tv og media senter igjennom anlegget. Jeg skjønner at det ikke blir noe veldig bra anlegg, men TV'en min har utrolig dårlig så det skal lite til for at det blir mye bedre. Har sett litt på lydplanker også, men vet lite om disse.

 

Alle tips er velkommne.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mitt tips er å kjøpe en brukt receiver og stereo høyttalere. Og kjøp merker som er velkjente og med godt rykte. Du får dessverre ikke mye for 2000,- i dag. Men jeg er heller ikke kjent med nyere produkter som lydplanker etc, der kan du jo søke på internett og sjekke diverse tester og se hva de sier......

Lenke til kommentar

Virker litt blandet når det gjelder lydplanker ihvertfall. Skal se litt på stereo høytalere også, men vil ikke at verken høytalere eller reciever skal ta alt for mye plass.

 

Vil ikke ha høytalere som er så store som disse: http://www.lydogbilde.no/wp-content/uploads/2012/04/136-192-thickbox.jpg

 

Helst noen tynne slanke ( http://www.komplett.no/img/p/1200/cd5bbe7c-ecfa-4003-9c5c-7e6c9b73bcb3.jpg ), eller noen små som kan stå ved siden av TVen på tvbenken.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...