Gå til innhold

Tollpost - rare greier.


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Bestilte fra Komplett en tid tilbake og det ble sendt ganske så fort, for ca en uke siden. Tollpost sendte meg på Torsdag en mld om evt dag jeg ville ha det levert, siden jeg valgte hjemlevering (var utrolig nok billigere enn å hente på posthus). Ja ja, tenkte jeg og valgte 21.12 (i går) fordi jeg vil jo selvsagt ikke vente til Torsdag neste uke. Den skulle da komme mellom 0800 og 1600. Kom den? Nei.

 

Altså.. nå skjønner jeg at det er snart jul å gode greier, men hallo. Jeg fikk ingen beskjed fra Tollpost - hverken sjåføren eller Tollpost i seg selv. Synes dette er utrolig dårlig kundeservice. Hvorfor ta på seg mer enn de kan ta for seg og få levert?

 

Vet ikke om de evt kjører på Lørdager - om pakken kanskje kommer i dag eller noe sånt? Synes uansett de kunne ta seg tid å informere kundene sine om forsinkelser og ikke minst om de kommer i det hele tatt eller ikke.

 

Er det noen andre som har hatt problemer med Tollpost før? Mer spesifikt hjemlevering?

 

Takk på forhånd for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Venter selv på en stor levering fra Komplett via Tollpost som tar evigheter (Les: føles ut som evigheter). Det ble sendt for 2 dager siden, og skal i utgangspunktet være her i dag i følge dems egen leveringskalkulator. Så vi får se.. Venter her i spenning.

Veldig lite oppdateringer på sporingen, men tatt ut i fra tidligere erfaringer så dumper plutselig en hentelapp inn, uten at det har vært noen større oppdateringer i forkant.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...