Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg har en Iphone 4S 16g. Skjermen knuste for ikke så lenge siden, og da bestemte jeg meg for å bestille en ny skjerm. Jeg bestilte fra Nettkiosken AS, og betalte 349,- kr for en ny Iphone 4s skjerm.

 

Etter fjerningen av den gamle skjermen, og installeringen av den nye skjermen, så så alt bra ut i starten. Skjermen virket som den skulle, og alt var på plass. Noen få minutter senere så begynte jeg å merke problemer med lyset på iphonen.

Displayet var mørkere enkelte steder. Det jeg egentlig lurer på er om jeg kan ha skadet en kabel eller lignende under installasjonen og hvordan jeg evt. kan få fikset dette problemet. Takk på forhånd, det varmer å vite at problemet kan bli løst :)

 

Bilder av skjermen:

 

http://i46.tinypic.com/f4pobd.jpg

http://i46.tinypic.com/246l834.jpg

http://i49.tinypic.com/1f9rhk.jpg

Endret av Mahdinho
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tilleggsopplysning, beklager dobbeltpost: Feilen du ser skyldes at selve assemblyet er for tykt i forhold til det originale. Bakbelysningen kommer i klem, og vil være "tettere" til LCD- platen i kantene enn den er i midten, og du får derfor en slik fin ramme. Jeg gjetter på at om du klemmer hardt på skjermen, eller rundt Home-knappen, at du får en litt annen - lignende effekt?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...