Gå til innhold

Skolebilder


CheGabba

Anbefalte innlegg

Hei! jeg er en 1 VGS elev og i starten av året tokk vi skolebilder. Fra det jeg kan huske måtte vi skrive navn og adresse på en lapp fra fovea.no (fotograf firmaet). Jeg så senere logget inn på nettsidene deres, med å bruke brukernavnet og passordet jeg fikk på en lapp. Alt jeg ville var å sjekke ut hvordan bildene ble, ingen ting annet. Mange uker senere kommer faren min til meg og sier at jeg må betale 1300 kr for tydeligvis et helt sett med album, som har blitt sendt til oss posten, og fordi vi ikke la merket til albumet som var blitt sendt, før prøvetiden eller hva du vil kalle det, var gått ut, må vi tydeligvis betale. Er dette lovlig, og hva i så fall kan jeg gjøre for å slippe å betale disse 1300 kr fra egen lomme?

 

Takk på forhånd for svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opplevde akkurat det samme. Sendte også et klagebrev til Fovea, men de svarte meg ikke engang.

 

Vi tok noen bilder i forbindelse med Russ '13 for noen uker siden. Husker ikke dato, men var en fredag i hvert fall. Kommer hjem, ser på bildene. Er ikke helt fornøyd med dem heller. Så deretter at man kunne velge og ta bort forskjellige bildepakker. Som standard/default var alle pakkene huket av, dermed en samlet pris på rundt 1300 kroner. Ettersom det var fredag kveld gadd jeg ikke å gjøre noe med det, og lukket siden.

 

Så kommer søndag kveld. Gikk tilfeldig inn på mailen min, og ser deretter en mail fra Fovea. Der står det: "Bilder ble tatt av deg fredag 16. november. Fristen for å endre bildepakker er lørdag 17. november".

 

Dermed hadde jeg en(!) dag på å velge bildepakker før de ble sendt. Ble utrolig irritert over dette. Å gi en frist på en dag, og samtidig sette fristen midt i helgen, er helt utrolig sleipt.

 

Nå, noen uker senere har jeg mottatt bildene. Der følgte det med en regning på hele 1300 kroner. Vurderer å sende tilbake absolutt alle bildene, fordi dette Fovea holder på med er uhørt.

Endret av Vertical^
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...