Gå til innhold

Den perfekte Smarttelefon.


Anbefalte innlegg

Hvor er den?

 

Jeg husker da jeg var liten og fattig. Jeg hadde ikke råd til de dyre mobiltelefonene, men det var alltid en jeg siklet etter. En jeg leste side opp og side ned om, og ble den stolte eier av i drømmene mine lenge før jentene dukket opp der.

 

Jeg husker fremdeles den gang da naboen kjøpte Nokia N95, og jeg som aldri hadde hatt mye til overs for han som person, fant meg plutselig hjemme hos han for å prøve, både én og fjorten ganger.

 

Men nå i 2012 må jeg innse at den perfekte telefon ikke finnes for meg. Jeg har fremdeles en galaxy s2 jeg kjøpte for halvannet år siden, og ser ingen grunn til å bytte den ut enda.

 

Der jeg tidligere ville solgt både sjel og nyrer for toppmodellene, sitter jeg nå med blikket festet på skjermen og oppmerksomheten fem år tilbake i tid hver gang en ny telefon blir lansert.

 

 

Hvor blir det av gamebreakeren? Den som vekker tolvåringen i oss, og får oss til å telle dager til vi kan løpe til nærmeste butikk og kaste bort våre hardt opptjente penger? ..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du ER såklart klar over at dette ikke er en ekstern forandring eller skuffelse, men en refleksjon av deg selv?

 

Hvis du ikke klarer bli giret fordi du er jaded og kynisk og "realist", er det ikke satt i sten at ingen gamebreakers kommer, eller at det ikke er enheter som får barnet i en til å gå "AHMAHGAH jeg klarer såvidt vente!!!".

 

Flere har fått den følelsen fra enheter etter N95. Har hatt den selv med et par.

 

Det er som sagt mer ett "deg" issue enn et "produkt" issue :) .

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...