Gå til innhold

Advarsel mot annonser på bruktmarked.no!


Anbefalte innlegg

Denne brukeren har flere annonser ute på bruktmarked.no:

 

http://www.hardware....d/annonse/27682

http://www.hardware....d/annonse/27681

 

(alle er her: http://www.hardware....nonse/27681/mer )

 

Vil advare mot det sterkeste mot å inngå avtaler med denne selgeren! Han er totalt useriøs og lokker med lave priser for så å heve prisen etter du har betalt.

 

Jeg kjøpte en Q9650 prosessor fra han. Vi avtalte pris og det hele. Jeg overførte pengene og han bekreftet at de var mottatt. Så hørte jeg ikke noe mer på en del dager. Jeg tok kontakt og ville høre om den var sendt eller ei. Fikk en dårlig unnskyldning at han hadde vært opptatt, men så kommer det en melding at han har fått et bedre bud helt plutselig og jeg må betale så og så mye mer for å få prosessoren. Jeg nekter selvfølgelig og sier vi hadde en avtale, at varen er kjøpt og betalt og det er brudd på avtaleloven å holde på sånn. Selger nekter å høre på fornuft. Fikk heldigvis pengene mine igjen.

 

ALTSÅ HOLD DERE VEKKE FRA DENNE SELGEREN! DET ER EN GRUNN TIL AT HAN HAR FULLSTENDIG ANONYM KONTAKT INFORMASJON I ANNONSENE! BJELLENE BØR RINGE ALENE PGA DETTE!!!

 

Det er ikke mulig å legge inn negativ tilbakemelding på bruktmarked.no med mindre den andre part godkjenner dette. Derfor er post her på forumet eneste måte for meg å advare andre! Annonsene er også rapportert inn!

Endret av ksjoet
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...