Gå til innhold

Mat for å slanke seg


Anbefalte innlegg

[174cm høy og veier 77kilo]

Hei. jeg er en mann! på 19år og begynte å slanke meg for et par mnd siden (2-3mnd) og har gått ned noe (ca 8kilo) og nå har jeg begynt på treningsstudio! og syntes det er kjempe morro.

 

Men begynner å bli litt lei den maten jeg spiser, og lurer på om det er noe.. mer smakfull mat. Før så spiste jeg så og si bare fast food, pizza etc.. + en del cola. Og alt der i den kategorien 'fastfood' har veldig mye god smak/spennende smak.

 

Har dere noen tips til God, smakfull middag?? Hadde satt veldig pris på så mange forslag som mulig!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Veier ca. det samme som deg og er ca. like høy. :) Jeg har også planer om å gå ned noen kg, men starter ikke tenke så mye på dette før ut på nyåret. Har forbedret kostholdet mitt, men må bli flinkere å unngå mye usunt i helgene. Det er som regel i helgene det sprekker. Godteri, brus, alkohol..

 

Kan ikke si at jeg er den mest kreative på kjøkkenet, men jeg er svært glad i biffstrimler & svinestrimler.. og det samme med kyllingfilet. Lite fett og masse proteiner. Kan ha ris til, samt grønnsaker du liker.. finn deg en god saus. Tacosaus funker lett. Du kan variere med å ha dette i pitabrød / lefser. En pizza i ny og ne spiser jeg også, men jeg trener mye, så pizza er ikke det verste for min del.. det må heller være all brusen jeg drikker, samt godteriet. Jeg er alt for glad i søtsaker. :nei2:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...