Gå til innhold

Samsung G S3 "not registered on network"


Bansh

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Etter jeg koblet min s3 til pc og på samsung kies der jeg synkroniserte kontakter og musikk. Og jeg prøvde å oppdatere firmware men kies låste seg før oppdateringen begynte.

 

Etter jeg koblet av tlf fra pc får jeg ikke ringt eller sendt meldinger, Ikke motta heller. Jeg får beskjeden "not registered on network"

 

Jeg har oppdatert tlf over trådløst, da fikk jeg også nyeste firmware ifølge Kies. Jeg har tatt factory reset av tlf uten hell og får fortsatt opp beskeden not registered on network. Tlf er på nett, jeg taster pin kode til sim og jeg kan surfe på nettet eller se filmer på youtube uten wifi.

 

Når jeg søker etter netverk på mobile nettverk så får jeg beskjeden "unable to search networks when data service is active. Do you want to disable it?

 

Jeg trykker ok og tlf søker så velger jeg netcom, men da får jeg samme beskjed som sistnevnte. Dette kan jeg gjenta om og om igjen.

 

Hva har skjedd med telefonen min?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Høres ut som en mislykket oppdatering, og viss ikke factory reset hjelper, så er det en av to alternativer som gjenstår: 1: flashe siste fw med Odin, og viss det høres gresk ut for deg, 2: levere inn telefonen til et samsung service point og si at Kies køddet til telefonen din.

 

Alternativ 1 bør kun prøves viss du vet hva det er, eller er kompetent til å lese deg opp på det, og forstå hva du gjør med telefonen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...