Gå til innhold

Sesjon 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror ikke du kan gjøre så stort annet enn å Google IQ-testene på nettet, men tror ikke det hjelper så veldig mye. Inn i Forsvaret kommer du nok uansett. :)

Tror ikke du kan gjøre så stort annet enn å Google IQ-testene på nettet, men tror ikke det hjelper så veldig mye. Inn i Forsvaret kommer du nok uansett. :)

 

Men jeg hørte noe om at IQ- testene var litt som Mensa testene.. Da sliter jeg litt! For jeg er ikke helt god på teknikken der. Se mønsteret. Så må nok øve meg litt. Men syntes testene deres er ufattelig vanskelig!

Men det er bra! Jeg satser litt høyt egentlig. Har veldig lyst å starte på en utdannelse i befalskolen. Derfor vil jeg gjøre det bra på alle testene!

Lenke til kommentar

Dette er etter min mening idiotiske tester. Jeg hadde allerede fått lærlingplass i Forsvaret før sesjon såvidt jeg husker, så disse testene hadde ingenting å si for meg. Bra gjorde jeg det heller ikke. Etter jeg hadde levert inn testene ble de aldri nevnt, som om jeg aldri hadde tatt testene. Jeg vil si at en oppegående person som har potensiale til å komme seg gjennom befalsskolen vil gjøre det greit på disse testene. Mye er rett og slett medfødt. De virkelige testene vil du merke under opptaket når de skal vurdere deg etter motivasjon, mestring, lederegenskaper og fysisk mestring.

Lenke til kommentar

Hei.

Jeg har endelig blitt innkalt til sesjon 2, og har nå lyst å forberede meg mest mulig! Har noen et godt råd til hva jeg kan øve på? Jeg har hørt at det blir en norsk test, en matte test og en slags IQ test. Noen som vet om noen type tester på nettet som hjelper?

 

Christina

 

Beste forberedelsene du kan gjøre før den testen er egentlig å sove, spise en god frokost og ta testen seriøst. Skulle du uansett få en dårlig karakter kan man få tatt testen på nytt dersom man får komme på forsvarets opptak og seleksjon. Stryker du her derimot vil du ikke kunne få en ny sjangs.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...