Gå til innhold

[Løst] Passiv kjøling


xoura_himori

Anbefalte innlegg

En kollega av meg skal bygge en media pc til å ha i stua (til å spille musikk å se på blu-ray på tv'n). Han er allergisk mot alt som heter støy og han skal ha et mini-kabinett.

 

Jeg lurer på om det er noen som har noen anbefalinger til passiv kjøling som går fint i et sånt kabinett med en i3 3220T eller i5 3450S processor.

 

Takker for hjelpen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du fremdeles ser etter et lite kabinett uten støy kan jeg anbefale HDPlex H3: http://www.hd-plex.com/H3.SODD.html I dette har vi en i7 3770, 160W PicoPSU m/192W adapter, Corsair 8GB 1600MHz LP ram, Sony Optiarc BD-5850H og Samsung 830 256GB SSD. Hovedkort er Asus P8Z77-i deluxe slik at den trådløse forbindelsen også er god.

 

Pc'en med W8 er meget rask og spiller blue-ray uten problemer. Den er fullstendig passiv utenom bluerayspilleren og lager ikke en lyd.

 

HDPlex H3 er anbefalt for max 75W TDP med en kjøleribbe tilkoblet. Med rett hovedkort kan det føres 3 heatpipes til hver side (HFX heatpipes 33W hver) og aktivere begge kjøleribbene. Dermed kan kabinettet kjøle ned 150W TDP (og dette er et konservativt estimat fra produsent). i7 3770K kan overklokkes en del før den bruker mer enn 150W... Go for it!

 

Og, hvis dere fremdeles er interessert i Streacom FC5 med dedikert skjermkort kan dere se på denne linken: http://www.silentpcr...=65196&start=30

Endret av Highfi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...