Jump to content
Sign in to follow this  
Xanitra

[Løst] Maskinen starter men skjermen får ikke noe signal

Recommended Posts

Skiftet CPU vifte etter en lengre tid med noe varm CPU.. Nå som jeg har installert den, får jeg ikke noe signal fra skjerm. Alt virker som det starter opp.. det er lys på hovedkortet, og alle vifter snurrer og går. Også harddiskene ser ut til å lage lyd. Alt fungerte fint før jeg installerte cpu viften.

 

Har sjekket litt på nettet og har prøvd forskjellige ting.

Har byttet på posisjonen til ram brikkene, samt tørket av disse.

 

Har resettet BIOS (fant guiden her) uten at det hjalp.

 

Har prøvd å starte PC uten ram brikker, med samme resultat.

 

Har tatt ut strøm kabelen og holdt inn "power" knappen i 1 minutt. Uten at dette hjalp. (Ja det var faktisk noen på nettet som sa dette ville hjelpe.)

 

Hovedkortet mitt har ingen VGA adapter.. så har ingen mulighet for å finne ut om det faktisk er grafikk kortet som det er noe galt med, uten å kjøpe et nytt.

 

Vet egentlig ikke mer hva jeg skal gjøre.. Vet CPU fungerer, for om ikke den fungerer ville ikke PC startet i hele tatt=?

 

 

jaja.. håper noen her skjønner seg på det.

 

 

Summary

Operating System

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit SP1

CPU

Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz 56 °C

Kentsfield 65nm Technology

RAM

8,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 400MHz (5-5-5-18)

Motherboard

ASUSTeK Computer INC. P5Q (LGA 775) 44 °C

Graphics

BenQ G2400W (1920x1200@60Hz)

AMD Radeon HD 6900 Series (XFX Pine Group) 52 °C

Hard Drives

60GB M4-CT064M4SSD2 ATA Device (SSD)

932GB Western Digital WDC WD10EACS-00ZJB0 ATA Device (SATA) 28 °C

140GB Western Digital WDC WD1500HLFS-01G6U4 ATA Device (SATA) 35 °C

466GB SAMSUNG HD502HJ ATA Device (SATA) 31 °C

Optical Drives

Optiarc DVD RW AD-7200A ATA Device

Optiarc DVD RW AD-7200A ATA Device

Audio

Creative X-Fi Audio Processor (WDM)

Operating System

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit SP1

Edited by Xanitra

Share this post


Link to post

Sjekket at alle strømkable står i til hk og skjermkort? Hvis skjermkortet ikke får strøm eller er defekt, så vil maskinen skru seg på, ting vil lyse og disker vil snurre, men det er det.

 

Prøvd å starte pc'en med 1 og 1 rambrikke?

 

Opplevde tilsvarende problem på en pc for en stund tilbake og der var det skjermkortet som var defekt. Har du mulighet til å prøve skjermkortet i en annen maskin / prøve et annet skjermkort i din maskin?

Share this post


Link to post

takk for svar:)

 

har sendt inn pcen til en spesialist nå..

Jeg vet det koster penger.. men gadd ikke styre mer med det.

 

Vi får se hva han sier.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...