Gå til innhold

[Løst] Skriveprogram på Samsung Ativ Smart PC


runarlan

Anbefalte innlegg

Jeg vurderer kjøp av en Samsung Ativ Smart PC (ikke pro), og lurer på om noen vet hvordan skriveprogrammene (feks Office) fungerer med kombinasjonen tastatur, touch og s-pen. Jeg vil gjerne bruke den til å ta notater, og da ønsker jeg å kunne skrive normal tekst med tastaturet og når jeg feks trenger å tegne en figur håper jeg det er mulig å bruke s-pen'en til det direkte i feks Office. Vet noen om dette er mulig? Og om hvor godt Office er integrert i forhold til å kunne bruke touch/s-pen?

 

I tillegg lurer jeg på om Office er inkludert eller om det må kjøpes på siden av?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Denne fungerer helt utmerket med Microsoft office. Dette er jo en «fullverdig» pc. Ikke av det raskeste slaget, men mer enn rask nok til sitt bruk. Z2760 prosessoren er raskere enn Tegra3 som sitter i de nye Android brettene. Jeg kjøpte min for en liten uke siden, og er veldig fornøyd med den. Har installert Office pro med Outlook. Dette fungerer raskt og smertefritt. S-pennen kan brukes som mus med en egen høyreklikkknapp, og som skriveverktøy. Den er presis. I Office fungerer denne kjempebra, man kan når som helst tegne en figur som blir konvertert til bilde. Det er bare en prøveversjon av Office forhåndsinstallert, men du kan selvsagt bruke webappene som er i skydrive... KJEMPEPRODUKT.

Lenke til kommentar

Kjøpte også produktet selv, og ser at det fungerer med Office :)

Selv synes jeg at programmene OneNote og S-Note er meget gode til notatskriving. Har ikke bestemt meg for hvilket jeg syns er best, da begge har sine fordeler og ulemper.

Ellers er jeg enig i at dette er et kjempeprodukt! Det eneste som irriterer meg er at den av og til henger seg opp og må restartes (dette går dog meget raskt). Lot den stå en stund forrige gang den hengte seg opp og da kom det at det var en DRIVER_POWER_STATE_FAILURE... skulle gjerne løst dette..

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har en av dere mulighet til å teste om den klarer å vise TV2 Sumo i HD på TV via HDMI? Helst både via windows-appen og via Internet Explorer.

 

Jeg er mest interessert i Acers W510, men den har jo samme CPU (Z2760) som Samsung sin Smart PC.

 

Skulle ikke skjønne hvorfor den ikke skulle kunne gjøre det. Den viser jo i HD på PCen og har micro HDMI som overfører HD.

Men kan teste det fysisk i kveld om det er ønskelig.

Lenke til kommentar

Glimrende hvis du har anledning.

 

Problemet er at TV2 Sumo i nettleser bruker Silverlight-teknologi som krever mye CPU. Min netbook med en annen Atom-CPU klarer det ikke, selv hvis jeg velger "Forenklet avspiller" og bruker Internet Explorer fremfor de "vanlige" nettleserne.

 

Men jeg er usikker på om Windows-appen bruker samme teknologi. Forhåpentligvis klarer denne å spille av Sumo i full HD uten problemer. :)

Lenke til kommentar

Ja, der sier du noe. Har ikke brukt så mye sumo enda på den, så har ikke tenkt på det. Spilte av Tv2 PL-kanalen nå i både IE, chrome og Sumo-appen. Sumo-appen bruker antakeligvis noe annet til å spille av. Der kom HD med en gang og spilte av smidig. I både IE og Chrome sto kvaliteten lenge på 2000/5000 kbit/s (har bra nok internettlinje til å takle det) og spilte av smidig der. Den prøvde seg opp i HD og 5000 kbit/s etterhvert, men avspillingen ble da veldig hakkete.

Men overføringen via HDMI skal vel ikke ha noe å si? I forhold til om det behøvs å testes eller ikke..

Lenke til kommentar

Glemte å svare jeg..

 

Så supersøndagskampen i går (litt av en match) via Sumo-appen. Ble FullHD da jeg overførte til TVen (måtte sette kun ekstern skjerm på for å få 1080). Fungerte nesten smertefritt. I starten av 2.omg og mot slutten ble det noen perioder der det stoppet opp og buffret, men fortsetter videre i HD etterpå. Mulig det problemet skyldes internettlinjen/routeren, det overfører iallefall i god kvalitet. Prøvde også å spille av i Chrome, men der ble det elendig kvalitet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...