Gå til innhold

Forskjell på apps og vanlige programmer


Anbefalte innlegg

Jeg blir helt forvirret av dette med apps, det er OVERALT nå. Er det meningen at jeg skal laste ned programmer eller apps? Jeg vet at app står for applikasjon som igjen er det samme som program, men det jo ikke det samme om du sammenligner det. Er en vesentlig forskjell om jeg foreksempel laster ned Google Chrome fra en appstore og om jeg laster ned Google Chrome fra deres vanlgie nettside.

 

Kan noen oppklare?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har skrivebordsapp(vanlige programmer) og apps. Førstnevnte fungerer bare i skrivebordmodus, hvis du faktisk går inn på appstore og finner Chorme står det at den er nettopp dette, du får derfor en link til nettstedet til chrome for nedlastning, men får ikke lastet den ned direkte i appstore, fordi chrome enda ikke har en egen app.

 

Alle apper som ikke er merket med skrivebordsapp er apper som fungerer kun når du er inne på startmenyen, dvs du kan ikke bruke dem i skrivebordmodus.

 

Forskjellen på disse er jo funksjonalitet og brukersnitt, apper er tilpasset startmenygrensesnittet, mens skrivebordsapp er vanlige programmer som du er vant til.

 

Prøv deg fram, det er egentlig ikke så vanskelig å skjønne.

Endret av MrLG
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...