Gå til innhold

Bruke mp3 fil som ringetone på Samsung GT-S5690?


Meier

Anbefalte innlegg

Jeg har en Samsung GT-S5690 telefon. Jeg prøver å bruke en mp3 lydfil som ringetone. Men det det er bare en fast liste med ringetoner å velge mellom. Jeg har koblet telefonen opp mot en pc, men finner ingen mulighet for å overføre fila til ringetone listen. Noen som vet om dette går? Jeg finner ingenting i bruksanvisningen om det. Heller ikke noe på telefonen eller Samsung sine sider. Er det noe mulighet for dette? Noen som vet? På forhånd takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

bare finn filen ,enten i musikspilleren , filutforsker elnl hold inn på sangen> bruk som> ringelyd

 

Når jeg holder på filen, så får jeg opp valgene: dele, slett, flytt, kopier, endre navn og detaljer. Det står ingenting om bruke som ringelyd. Fila er liten og i mp3 format. Jeg kan spille den på telefonen, men ikke noe mere. Jeg har gjort dette på andre mobiler uten problemer.

Lenke til kommentar

På minnekortet, du har vel ikke tilgang på telefonminne uten root. Det funker fint på GT-S5660 som vel har omtrent samme software.

 

Ok, da skal jeg prøve det. Jeg lette etter en mappe med ringtones tidligere her, men fant ingen. Men da prøver jeg å opprette det.

Lenke til kommentar

Jeg opprettet en mappe med navet ringtones. Men det var det. Den ligger der med mp3 fila, uten at det hjalp noe. Jeg får opp de samme valgene som før. Tror ikke telefonen skjønner dette. Gjør jeg noe galt?

 

Nei dæven :) Det virker gitt. Takker og bukker. Nå kom fila opp i ringetone lista. Superdupert. Da er lydfila lagt inn som ringetone. :thumbs:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...