Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

"Alle" Windows-programmer kræsjer


Anbefalte innlegg

Jeg fikk denne laptop'en (ASUS K55V) for ca en måned siden, og helt fra starten av har flere programmer, spesielt internet explorer, kræsjet meget hyppig. Det kommer en vanlig feilmelding med at internet explorer svarer ikke, og alle fanene må lukkes. Det rare er at dersom jeg har andre programmer oppe mens dette skjer (f.eks VLC eller bildevisningsprogrammet i Windows) hender det ofte at alle de slutter å virke samtidig også. Jeg vil anslå at det skjer omtrent 3-4 ganger per time hvis jeg bruker nettet i hele den timen, og jeg kan ikke se noe mønster for når det skjer, hvilke nettsider jeg besøker da, eller hvilke andre programmer jeg har oppe.

 

Jeg har forsøkt en full virusscan (finner ingenting) og å fjerne alle tillegg i IE under "administrer tillegg." Hjelper ikke.

 

Bruker forøvrig Windows 7 og IE 9. Noen som har forslag til løsning?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kan jo hende at du har en memory brikke som er dårlig, om du da taster F8, så får du opp boot listen og memory sjekk. Den bruker ikke all verdens tid på å sjekke om memory er ok. Ja, i post øyeblikket, tast F8. Ta deg gjerne en tur innom kontrollpanelet og se innom handlingssentere. Eller gå inn på ytelsesinformasjon og verktøy- og la maskinen se om den finner feil for deg.

 

 

BmOnline

Endret av BmOnline
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...