Gå til innhold

Kjøpe nytt kamera


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg har lyst på et nytt kamera, men jeg har fått mange tips om at det ikke er så lurt å kjøpe det nå, for det vil sikkert komme en revolusjon innen digitalkamera, og at det hadde vært lurt å vente litt... Det sies at markedet innen digitalkameraer suser som bare juling nå, og at nye, bedre og billigere teknologier vil komme på markedet.

 

Er det noen som vet hva som kommer til å skje fremover? Er det lurt å vente? Er det noe nytt, bedre på vei? Noen gode kamera i prisklassen 2- 3k som vil være ett vellykket kjøp?

 

Er helt blank når det gjelder dette, så jeg er takknemlig for svar!!

 

Hilsen Steffen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du går hele tiden og venter på noen nytt og spennende så kommer du aldri til å få kjøpt deg noe da sannheten er at det hele tiden kommer ut noe nytt og spennende.

 

Så kjøp når du trenger et kamera og ikke vent. Jeg er ett skrekkeksempel på dette nå og har sitti å lest tester i 2 år, så fort jeg har bestemt meg så blir et nytt og bedre lansert, og sånn har det bare trekki ut, så fortsatt ikke fått kjøpt et hehe.

 

3000 kr'ers klassen: Canon A70, Sony P72 og Nikon 3100 er fullgode kamraer alle sammen :)

Lenke til kommentar

Fremtiden kommer nok ikke til å bare bestå av en type minne men flere. Memorystick er nok en av de som har kommet for å bli.

Memorystick har allerede blitt mye billigere men man kan jo håpe på

flere reduseringer fremover.

 

Har lest en del tester av de kameraene og begge kommer bra ut, sånn som jeg har forstått det så har Sony litt bedre bilde kvalitet, mens plusset til MJU300 er at det er støt og sprutsikkert.

Lenke til kommentar

Jeg har akkuratt kjøpt et Nikon 3500 og er kjempe fornøyd så langt.

3,2 mp og 3x optisk zoom..

 

Kameraet er brukervenlig og er et enkelt "point and shot" kamera.

Men vil annbefale å kjøpe et større minnekort.. 16 mb holder til ca 16 bilder på beste kvalitet.

 

Det er også veldig bra batterilevetid på kameraet...

Lenke til kommentar

Men igjen... Er det ikke lite med 1.5" skjerm? Er det ikke litt lite med bare 16 bilder i sekundet? På TV er det mellom 25 og 30...

 

Er det noen som vet om jeg må lade batteriene direkte eller om man kan bare plugge i ledningen slik som på f.eks. mobiler?

 

Takk!

 

:woot:

Lenke til kommentar

Har lekt meg med et Sony DSC-P72 i en måned nå, og kan bare ikke få fullrost det! Filmingen er helt grei å se på. Noe videokamera kvalitet blir det ikke over snuttene, men jeg filmer ikke så lenge i slengen. Til det er disse små kameraene for ustødige. Bildene blir skarpe og fine, og kameraet er kjapt å skru på og ta bilder med. DET vil du lære deg å sette STOR pris på. Spesielt om du skal ta bilder av dyr eller barn! :wink:

Lenke til kommentar

Har tenkt å kjøpe meg ett digitalt kamera. Har vel ikke mer enn 4000 å rutte med heller. Er også ute etter en spesiell funksjon. veit ikke hva det heter, men det er sånn at kamera tar mange bilder på rad, på kort tid.... liksom(ikke film)

Noen som i det heletatt veit hva jeg prater om???

 

Har sett mest på canon kamera..... noen tips til andre kamera?? (med den funksjonen spessielt) og hvor jeg kan få kjøpt det for en rimelig pris?? kan presse meg lit over 4000.... må vente å se om jeg får stipend :p

Lenke til kommentar

Jeg har bestilt, og mottatt Sony p72, og jeg er VELDIG fornyd. Men, jeg har funnet et stort minus; Man må ha i batteri mens man laster over bildene (kameraet får ikke strøm gjennom usb kabelen), eller kjøpe en ekstra strømadapter som ikke følger med til vanelig. Er det noen som vet om en eller annnen måte å strømme kameraet mens det er koblet til?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...