Gå til innhold

It's A Jungle Out There! Tips til billig bærbar til vid.red. og Football Manager? :)


Anbefalte innlegg

Jeg er ute etter en billig bærbar pc hvor jeg kan spille spill som f.eks. Football Manager uten at pcen er sykt treg. Det må også være muig å installere og kjøre Photoshop/Premiere Elements for enkel bilde- og videoredigering.

 

Prisklasse: 3000-5000,-

 

Finnes det noen som kan hjelpe meg, som sagt: It's A Jungle Out There!!!

 

Takk for svar! :)

Endret av svartoksen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

FM og treghet: Det er jo veldig avhengig av hvor stort du gjør spillet. Dvs. hvor stor database og hvor mange ligaer du vil ha med. FM er til forskjell fra de fleste andre spill mer avhengig av prosessor (og nok RAM) enn grafikkort.

Jeg ville ha sett etter en laptop med en Intel Core i5 prosessor, og minimum 4 GB RAM. Den innebygde grafikkchip'en i i5-prosessorene skal saktens kunne klare 3D-grafikken i FM, så lenge du modererer deg litt på detaljene. Men med en såpass kraftig prosessor (og nok RAM) kan du sikkert kjøre stor database og en del ligaer i spill uten at det blir så alt for tregt. Alt er relativt; selv har jeg største database og de fleste av ligaene i spill, og en maskin med mye kraftigere prosessor - det går fort nok for meg, men det er klart at mange ville være uenig ;)

 

Et alternativ som ser gunstig ut på papiret er denne Asus Aspire V3. Den har til og med et dedikert grafikkort som vil gjøre at du også kan skru grafikkdetaljene i FM opp.

 

Men det er også andre laptoper med i5, men med svakere grafikkort, eller bare den innebygde grafikkchip'en (det betyr lite i FM-sammenheng). Denne listen er alle fine maskiner til FM, innenfor budsjettet ditt. Men hvis du også vil spille andre spill som er mer krevende på grafikken enn FM, ville jeg ha gått for Acer'en jeg allerede har lenket til. Den har det kraftigste grafikkortet. Alle disse er også helt ok til videoredigering, der betyr heller ikke ytelsen på grafikkortet noe fra eller til, det er prosessor og nok RAM som er viktigst.

Endret av thomit
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...