Gå til innhold

Selvbygg 10-11k [Gaming+Prog]


Anbefalte innlegg

Jeg slenger meg med sammen med alle de andre studentene som nå har motatt storstipend og er lystne på ny maskin.

 

Budsjett: 10-11k

 

Ser det er veldig mange tråder her som er noen lunde like, men siden jeg står på bar bakke og ikke har spesielt greier på ting så velger jeg ikke å legge ut en liste her, men spør derimot om noen her kan hjelpe meg med å velge ut deler og sette det sammen til en fin liten pakke

 

Som tittelen sier så skal jeg bruke den til en del spilling og programmering. Når det kommer til spilling så foretrekker jeg høy fps over høy oppløsning, om det skulle ha noe å si for valg av skjermkort. Jeg ønsker gjerne wifi på hovedkortet da jeg ikke har mulighet for å koble til kabel i kollektivet (sadface). Kunne også tenkt å hatt med en CPU-vifte slik at jeg har anledning til å overklokke prosessoren og leke meg med slikt. Støynivået er ikke så nøye for min del, så legger heller i ekstra penger i ytelse enn i å redusere støy. Også må man vel ha SSD nå i disse dager :)

 

Har alt av tilleggsutstyr (skjerm, mus, etc.) så det er kun selve maskinen jeg trenger.

 

På forhånd takker jeg for hjelpen, og om jeg ikke har vært spesifikk nok så er det bare å spørre så skal jeg prøve å besvare etter beste evne.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg syns du kommer veldig nærme en annen jeg hjalp for noen minutter siden:

 

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1454648&pid=19591906&st=0&&do=findComment&comment=19591906

 

Angående spilling med høy FPS så det kommer ann på skjermen, des lavere skjermoppløsning/grafikknivå des høyere FPS, eneste ulempe er at i noen spill må prosessoren være kraftigere ytelse per kjerne fordi med lav grafikknivå er mere optimalistert for å ta i bruk prosesoren istedenfor fordi man ofte bruker APUer eller intel skjermkort i de tilfellene der.

 

Greit å opplyse om skjermoppløsning i tilfelle andre har bedre greie på hva beste er i ditt tilfelle, ellers er i5 3570k / i5 2500k som regel gode i de aller fleste tilfeller, godt mulig HD7970 overklokket stand kan være en smule bedre en nvidia GTX 670.

Lenke til kommentar

Jeg synes det er fint at folk har sine egne tråder jeg. Det er lite sannsynlig at man ender opp med et 100% likt oppsett uansett.

 

Synes forøvrig listen din ( som du postet i den andre tråden) ser veldig fin ut. Jeg kan nevne at etterfølgeren til kabinettet du har satt opp har kommet ut. Forskjellene er ikke mange, men det kan være greit å sjekke ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...