Gå til innhold

-1 og prosjekt ødelagt i Premier 6.0


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har opplevd flere ganger at prosjektet i Premier 6,0 blir ødelagt etter saving. Foran alle filene som ligger i Bin'en står det -1 på filnavn. På tidslinjen er de redigerte filmsnuttene komprimert til det ugjenkjennelige. De kan heller ikke spilles av. Resultat: Begynn forfra igjen.

 

Dette later til å skje etter at jeg har importert filer (mp3, bilder etc) til ny Bin. Hvis jeg da saver prosjektet, åpner det igjen er alt ØDELAGT!. Utrolig irriterende.

 

Dette til tross for at alle filer som brukes i prosjektet ligger under samme folder hvor jeg også saver prosjektet. Scratch disker er satt til to eksterne disker på maskinen.

 

Har noen opplevd det samme, og kan komme med tips?

 

Redigerer ikke en meter før problemet er borte ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Redning er heldigvis nær. Dog er det ikke offesiell løsning fra Adobe, men den funker: http://mksol.net/adb/premiere_fix.php. Jeg vet at det fantes et eget verktøy også, men finner det ikke nå. Poster om jeg finner. Kanskje noen andre som har noen idé?

 

Feilen oppstår som regel ved bruk av mp3. Så vidt jeg vet er den ikke rettet opp i Premiere 6.5, kanskje det blir bedre i Premiere Pro.

 

/Øystein :roll:

Lenke til kommentar
Problemet ditt er omtalt i flere forum tidligere. Jeg konverterer alltid lydfiler som skal brukes i Premiere til .vaw filer for å unngå problemet.

 

Ok. Logget meg på for første gang i går. Har du noen referanser til de tidligere diskusjoner. Kan alltids søke men hvis du husker threads'en så gi meg en lyd.

Lenke til kommentar

Hele .ppj fila (Premiere prosjektet) kan åpnes i Notepad. Lurt å ta backup først. Ellers kan en scrolle seg nedover på samme siden og laste opp korrupt prosjektfil.

 

Ellers fant jeg lenken til et lite program som fikser det her! Med dette programmet kan du enkelt lete frem filen, og programmet vil gjøre endringene for deg.

 

Lurt å alltid ta backup av filen før en gjør noe slikt.

 

/Øystein :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...