Gå til innhold

Linke sammen 2 nettsider


Anbefalte innlegg

Godt mulig denne tråden er feilplassert, men er noen generelle spørsmål + litt om Wordpress så jeg vet ikke helt hvor den passer best. Har også spurt på Wordpress.org, men finnes det ikke et stort og populært innstikk som dekker behovet så kan det være vanskelig å få svar.

 

Jeg driver 2 nettsider som er linket sammen kan du si. De kjører på Wordpress begge to, men har ikke samme Wordpress installasjon selv om de kjører på samme server. Den ene nettsiden er en slags wiki/oppslagsverk om du vil med fakta og bilder og slikt. Den andre er en slags tube med streamet video. Det har fungert slik at hvert innlegg på nettside nr. 1 blir supplert med linker til videoer på nettside nr. 2. For å få det til på en enkel måte så har jeg brukt feeds til nå. Altså at jeg lager et nytt innlegg på nettside nr. 1 og så på bunnen av det innlegget legger jeg ut url'en til et feed fra en gitt kategori eller tag på nettside nr. 2.

 

Men dette er kanskje en dårlig måte å gjøre det på? Vil det suge voldsomt med ressurser etterhvert som det dukker opp stadige flere feeds på nettsiden? Det er aldri mer enn 1 feed per innlegg, men det har kanskje ikke noe å si for helheten?

 

Noen som kan litt koding som kan tenke seg en bedre måte å løse dette på? Og som kan peke meg i riktig retning?

 

Jeg har vurdert å smelte de to nettsidene sammen, altså å flytte over alt innhold fra nettside nr. 2 og til samme Wordpress installasjon. Men da dukker det samme spørsmålet opp. Hvordan kan jeg hente innleggene fra en gitt kategori/tag og vise de som linker i et annet innlegg/en annen side?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...