Gå til innhold

Realfag Lektor(Tatt meg vann over hodet)


Anbefalte innlegg

Hei, har søkt og kommet inn på integrert masterstudie for realfaglektor ved uio iår :)

Imorgen er det forkurs og jeg tenkte jeg skulle se på eksempeloppgavene siden jeg har hatt 1 friår hvor jeg har jobbet og reist(har penger igjen så slipper å ta opp lån med det første :) )

 

http://www.mn.uio.no/math/studier/forkurs/TestDegSelv_Variant2.pdf

Er oppgavene...jeg skjønner, ingen av dem.

Lurer på om jeg har tatt meg vann over hodet og bør gi opp med en gang og prøve å finne rest plass som grunnskolelærer istedenfor.

Jeg hadde s1/s2 på vgs men kun 2-3 av oppgavene gir meg tanken av at "dette bør jeg huske"... resten kjenner jeg ikke igjen

 

Tror dere det er mulig for meg, som ikke skjønner noenting nå å kunne klare matematikken, tror det er Mat1100 det er snakk om første semester.. når jeg ikke skjønner noen ting nå?

 

uff..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du en drøm om å bli realfagslektor, så gjør du en intensiv jobb med å forstå det mest grunnleggende slik at du kommer deg "i gang". Skaff deg gjerne noen timer med privatlærer også, hvis det er dette du vil.

 

Så lenge du forstår matte sånn rimelig greit bare du får jobbet litt med det, så tror jeg det løsner for deg etterhvert. Det var vel en grunn til at du søkte nettopp dette studieprogrammet kan jeg tenke meg..

Lenke til kommentar

Var på forkurs idag, grøss og gru. her bygges det videre på r2. og læreren på forkurset går ikke en gang raskt igjennom det grunleggende før han går fremover. Han vil helst bare gå igjennom alt stoffet, ser ikke poenget med forkurset da om han kun skal friske opp de som kan alt om at de kan det.

 

Har fått et forkurshefte som slik jeg forstår det innholder det vi BØR kunne før studiene begyner, her er det alt fra r2+++. Heftet har en forklaring på de ulike kapitlene og oppgaver+fasit. Men også heftet er grusomt konstruert og ikke mye til hjelp for en som trenger å friske opp det grunnleggende.

 

Hvorfor er folk som ikke kan lære bort ting..lærere?

Lenke til kommentar

Hvorfor er folk som ikke kan lære bort ting..lærere?

 

Det er mange dårlige lærere ja, men ved å bli lærer i realfag selv kan du hjelpe andre ved å oppnå større forståelse.

 

 

Tror dere det er mulig for meg, som ikke skjønner noenting nå å kunne klare matematikken, tror det er Mat1100 det er snakk om første semester.. når jeg ikke skjønner noen ting nå?

 

Jeg har ikke hatt Mat1100, men det burde vel være mulig å bestå (selv om du kanskje vil ligge litt etter i starten, og ikke oppnå toppkarakter). Med tanke på at du kommer til å studere sammen med andre som har et ønske om å bli lektor, så er det kanskje mulig å finne noen som er villige til å hjelpe deg litt med det du ikke kan fra før?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...