Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

[Løst] Facebook.com vil ikke loade


Anbefalte innlegg

I et par uker nå har jeg ikke hat tilgang til facebook her på datamaskinen min. Når jeg skriver inn facebook.com i URL feltet så bare blir den stående å loade. Jeg bruker Chrome men har også prøvd andre nettlesre som IE og Firefox og det samme problemet er der fortsatt. Det er veldig irriterende siden sider som VG.no har facebook som kommentarfelt og sider som disse blir bare stående å loade. Etter en lang stund med loading står kommer det opp at denne siden er ikke tilgjengelig.

 

Noe som har opplend de samme probleme så ville jeg satt stor pris på deres hjelp :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg hadde nogenlunde det samme problemet her i noen måneder nå nylig. Facebook, og kun Facebook, var veldig treg og ville til tider ikke loade i det hele tatt. Jeg prøvde alt jeg kom på, men ga bare opp til slutt. Den fungerte jo forsåvidt fremdeles, så jeg håpet det ville gå over.

 

Så presterte NextGenTel å rote til den lokale serveren på et vis, og nettet mitt datt ut konstant og ble nesten ubrukelig. Etter mye problemsøking sendte de en mann bort hit for å kikke på serveren, og vips så var både nettet og Facebook i orden.

 

Altså, snakk med ISPen din. Mine problemer lå tydeligvis på serveren her i området.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takk for svar! Prøvde det nå og oppdaterte "Realtek PCIe GBE Family Conroller" hvis det var riktig.. Men problemet er der fortsatt

Neinei, ikke oppdater, men "rull driver tilbake". :)

 

Tusen Takk! Nå funker det, sorry for at jeg ikke leste den første posten din nøye nok :)

 

Jeg hadde nogenlunde det samme problemet her i noen måneder nå nylig. Facebook, og kun Facebook, var veldig treg og ville til tider ikke loade i det hele tatt. Jeg prøvde alt jeg kom på, men ga bare opp til slutt. Den fungerte jo forsåvidt fremdeles, så jeg håpet det ville gå over. Så presterte NextGenTel å rote til den lokale serveren på et vis, og nettet mitt datt ut konstant og ble nesten ubrukelig. Etter mye problemsøking sendte de en mann bort hit for å kikke på serveren, og vips så var både nettet og Facebook i orden. Altså, snakk med ISPen din. Mine problemer lå tydeligvis på serveren her i området.

 

Men da ville det vel ikke funket på andre PC'er her i huset? Noe som ikke var tilfellet her (Vet jeg ikke skrev den i førsteposten) Men takk for tilbakemelding! :dribble:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...