Gå til innhold

Combat rogue - tror jeg gjør noe feil


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg holder på å levle mine siste tre klasser til MoP er ute. Driver nå med combat roguen på lvl 63, men tror kanskje jeg gjør noe feil siden det er så gudsjammerlig kjedelig. Eneste jeg gjør er Slice & dice - sinister strike x antall - (Revealing strike)- eviserate. Bruker jo Adrenaline Rush, Evasion og Recuperate når det høver, men det er i grunnen det meste.

 

Hva bør jeg endre på; det skal da ikke være så enkelt og gørr? I dungeons er det jo bare å vente på combopoeng, og så håpe at target lever lenge nok til at man får energi til en Eviserate. Håper noen kan hoppe inn å si at jeg har glemt noe vesentlig! :blush:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så da er det ikke jeg som gjør noe feil, det bare "er" sånn?

 

Sukk...det dumme er at jeg ikke liker å være "avhengig" av stealth; mye derfor jeg bruker Combat siden man ikke har noen fordeler utover det åpenbare ved å være skjult; ikke noe ekstra ved å åpne fra stealth osv. Men kanskje jeg rett og slett bør skifte spec...noen klare forskjeller mellom subtlety og assassination som gjør at man bør velge det ene fremfor det andre om man er lei rogue i utgangspunktet? Går mye dungeons; er det merkbar forskjell på dps mellom sub og ass? :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...