Gå til innhold

Statskanalen - Minnekonserten


vetle666

Anbefalte innlegg

Jeg var på Rådhusplassen idag og jeg ble rett og slett overveldet over det fantastiske arrangementet som NRK har hatt regi over. Det var så vakkert, følelsesladet og velgjort at det virkelig rørte ved meg.

 

For de som ikke var der, så hadde de satt opp en fantastisk flott og stor scene og flere storskjermer. Selve programmet og artistene var også fenomenale.

 

Så begynte jeg litt å tenke over det at vi har en statskanal med tv-lisens og offentlig støtte. Jeg har aldri sett tv-lisensen fra denne siden før, og begynnte å fundere over saken. For hvem andre enn NRK kunne arrangert noe så omfattende og stort, både teknisk og innholdsmessig?

 

Kunne TV2 satt sammen noe slikt? Neppe, det tror jeg verken de har budsjett eller kompetanse til. TVNorge, Tv3? Nei, overhodet ikke!

 

Har myndighetene noen andre alternativ arrangør enn NRK?

 

Idag var jeg takknemlig for at vi har en statskanal og jeg følte tv-lisensen var verdt sine kroner.

 

Avsluttningsvis vil jeg faktisk takke NRK for et verdig og vakkert arrangement.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Samtidig inviterte den sleske Brus Vårsteen seg selv og gjorde også dette til bare enda en USA-tilbedende forestilling i Norge. Mange pårørende er også kvalme av hele Apeteateret og håper at de endelig kan konsentrere seg om sine døde og sårede og ikke minst komme seg videre i livet med personlige minner og ikke bare Apeminner.

Endret av PeterB
  • Liker 1
Lenke til kommentar

"Brus hvem"?

 

Jeg er delvis enig i at ting burde vært håndtert anderledes etter 22. juli, men konserten igår følte jeg var politisk nøytral og fullstendig verdig.

 

Eneste lille link til noe som hadde med politikk å gjøre igår, som jeg så var Stoltenbergs tale, en tale som det egentlig er en selvfølge han holde, først og fremst som statsminister.

 

Kjenner meg ikke igjen overhodet i det du skriver angående gårsdagen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...