Gå til innhold

Counter Strike: Global Offensive Beta Key


Anbefalte innlegg

Jeg er på jakt etter en CS:GO beta key, og lurte på om det var noen her som hadde en til overs.

 

En kompis av meg fikk beta'en til CS:GO for noen dager siden, men ga bort den ekstra key'en til en annen for jeg fikk spurt om den.

Greia er at han angrer litt nå, for nå får ikke jeg og han spilt sammen før den offisielle launchen av CS:GO kommer sent i august.

 

Så igjen: Kunne noen veldig snille personer være så vennlig å gi meg den ekstra beta nøkkelen dere mest sannsynlig ikke har bruk for?

 

Hvis noen er snille nok, så kan dere gå her: http://steamcommunity.com/profiles/76561198042601492

(min steam profil), sende meg en venneforespørsel, så sende en bytteforespørsel, legge til nøkkelen i byttehandelen ved å velge Steam backpacken, dobbeltklikke på CS:GO Beta Key, og så trykke på aksepter bytte

(hvis du vil kan du slette meg som venn etterpå, for jeg bryr meg ikke om hvor mange venner jeg har på steam, men hvis du ikke vil slette meg er det ett fett for meg).

 

NB: Hvis du ikke har kjøpt noen spill i steam enda kan du ikke sende venneforespørsel eller bytte, så det vil ikke være noen vits i å prøve.

 

Jeg vil slette hele denne meldingen hvis noen er snille nok til å gi meg beta nøkkelen, og takke personen for å ha vært så vennlig.

Jeg vil også bare ta i mot en nøkkel, så hvis jeg får en, og en annen sender bytteforespørsel etterpå, vil jeg først godta forespørselen, og så si at jeg allerede har fått en.

 

På forhånd: Takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...