Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Pris på lakkering av småskader


Anbefalte innlegg

Hei :) Trenger litt hjelp fra dere med peiling! Jeg lånte en Toyota Corolla 2006 modell, for noen dager siden. Da jeg kjørte den, ripet jeg opp en stor del av høyre bakende da jeg streifet en mur. Ripene er vel på rundt 15 cm, og de er ikke spesielt dype. Jeg har desverre ingen bilder av skaden.

 

Jeg var innom et verksted i dag og fikk en pris på 3900,- for lakkering. Det er ikke et typisk merkeverksted. Jeg har ingen erfaring med lakkering av småskader prismessig, så da lurer jeg på: Har jeg fått en bra pris?

:hmm:

 

Hvilke erfariger har dere, og hva har dere betalt for lignende?

 

Takk på forhånd :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå har jeg ikke hatt så mye med lakkering å gjøre selv, men vet litt om prosessen, Og har kjøpt lakk til en bil og lakert selv, da kostet det ca 1000 for 2 spraybokser, om jeg husker riktig, kan være det var billigere og.

For det første så må de jo blande til lakk, prisen på det vil antagelig variere utifra hvilken farge og om det er metalic eller ikke.

Deretter må det antagelig pusses ned på bilen for å legge på nye lag med lakk, for å få en jevn overgang, hvis ikke blir det neppe særlig pent.

Så må det maskeres og lakkeres.

Lakken må tørke, og da må bilen stå et sted der den ikke får støv på det som er nylakert, da blir resultatet av lakkeringen heller dårlig, vil jeg tro.

Til slutt så må jo lakkeringsutstyret renses.

Og alle disse punktene tar jo tid.

 

Så jeg syns ikke det hørtes altfor galt ut, men kan ikke gi noe direkte svar på om det er en god pris, eller om det er mulig å få det gjort billigere et annet sted, var jeg deg ville jeg nok sjekket andre værksted i nærheten, om du har mulighet. For så å undersøke hva folk har hatt av erfaringer med værkstedene, du vil jo ikke ende opp med at det er en dårlig utført jobb og deretter få mye ekstra stress og mass, og deretter få jobben gjort på det værkstedet som da antagelig vil gi et godt resultat til en grei pris.

 

Lykke til med å få det fikset :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...