Gå til innhold

BK: - Natrix III -


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Liker presentasjonen av disse ormene dine! Hvor nært tør du egentlig å gå? Stålormene kan du vel kanskje iallefall prøve å nærme deg uten noen større fare, ennet enn at de stikker av... ;)

 

Takk for det, buormen er fredsommelig og lite agressiv av seg så jeg tør å gå så nært jeg kommer. Den vil ikke bite før den blir provosert ved f. eks. at den blir fanget og lekt med. Om den skulle bite så er det verste som kan skje at man må en tur til legen for å få en oppdatert stivkrampesprøyte. Problemet med å komme så nærme man vil er at buormen er utrolig var for bevegelser og vibrasjoner og lett skremmes vekk. På bildet her er jeg så nærme jeg kommer med standpunkt utenfor jolla, skal jeg nærmere må jeg opp i jolla eller strekke meg over den - og det går ikke uten at buormen blir skremt, slipper seg ned i vannet og forsvinner. Hadde to forsøk i dag og den ble skremt før jeg fikk til noe skikkelig begge gangene. Den beste strategien i mitt tilfelle er være på plass før den kommer og håpe at den vil krype så nærme som mulig mens jeg selv er mest mulig i ro:)

 

Stålorm (som er øgle, ikke orm) er mye lettere å ha med å gjøre, de vil som oftest ligge helt stille om de føler seg truet, og de er relativt lette å finne:)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...