Gå til innhold

[Løst] Ny ssd til raid-0


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har allerede en 120gb kingston hyperX og er forsåvidt fornøyd med den. Den begynner derimot å bli litt liten, så jeg tenkte jeg skulle føye på med en extra og kjøre raid-0 for ekstra ytelse samt plass. Nå er det en stund siden hyperX kom ut, og jeg ser den ligger relativt høyt i pris..

 

Er jeg veldig dum om jeg kjøper slik til? dvs, er den veldig utdatert i forhold til nyere disker? Tallene hyperX skimter med ser da ut til å holde seg enda..

 

Jeg har og et gammelt hovedkort med sata2 tror jeg det er, så jeg får ikke full båndbredde, ei heller fullt utnyttet disken jeg har nu, men dette vil vel ikke holde igjen raid-ytelsen. Jeg har dog planer om å kjøpe nytt hovedkort m.m om ikke så lenge. Jeg er ikke interesset i bruke så mye penger på dette, så å kjøpe 2stk andre nye disker for å sette de i raid-0 er uaktuelt..

Endret av [^..^]Christian
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tallene som Hyper-X skimter med er stort sett som alle andre Sandforce referanse baserte SSD'er - hva de yter i praksis er en helt annen ting.

Den er ikke utdatert - den er som sagt som alle andre Sandforce baserte SSD'er på markedet (Corsair Force 3, OCZ Agility3/Vertex 3 osv...) Eneste variasjon er stort sett om de bruker asynkron eller synkron NAND.

 

Men du vil få en stor forbedring med en HyperX til i raid0 - selv med SATA2 kontroller - også dobbelte risken - og disse diskene er ikke verdens mest driftsikre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...