Gå til innhold

ut2k3, merkelig lagg med Radeon 9800 PRO


Mello

Anbefalte innlegg

Spiller ut2k3 i 1280x1024X32 med maks på alt, ikke noe FSAA eller AF skrudd på, merkelig nok kommer det litt unødvendig lagg som skjer da jeg går ut på åpne områder. en venn av meg som har litt bedre CPU og samme detaljer, bare i 1024x768x32 går det helt jevnt for, og han har et FX5600. At hans kort skal yte bedre enn mitt er igrunn ren absurd. jeg har også prøvd å skru ned grafikken til samme som han, men fortsatt lagg, eller, vil ikkk kalle det lagg, men ujevnt, sånn som skjer mellom 30-40 fps.

 

Spm mitt er da, er det noe feil med kortet mitt som gir meg grunn til å assrape komplett.no, eller er det rett og slett min gode gamle CPU som holder meg igjen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, er 2 uker siden jeg formaterte, så har ikke noe med masse crap på maskinen å gjøre. Trodde (visste igrunn) at det var CPU fra før av, måtte bare spørre andre for å bli 100% sikker. Det som er merkelig er at jeg skrudde på 8xAA og 16XAF og da gikk det jevnere, latterlig igrunn ;) Ikke det at jeg klager da menneh :)

Lenke til kommentar

Hoeres ut som et kjent problem.

JEg hadde samme problem for, men det var nermere bestemt i UT. Jeg har et forslag som jeg mener du kan prove hvis du ikke alerede har gjort det. I UT og UT2k3 saa kan du definere hvor mye cache UT2k3 skal bruke, default saa er denne paa 32MB tror jeg (mulig den er lavere). Hvis du har mye minne til raadig het saa kan du skru den opp. Jeg har satt den til 256MB av totalt 512 som jeg har i maskinen min, jeg kjorer paa 1024*768 og har aldri hatt noe problem med lagging. Hvis jeg ikke husker helt feil, saa kan du forandre litt mer settings og slikt hvis du tar frem konsolet med ~ (tilde) og skriv Preferences. saa kan du bare gaa igjennom det du trenger aa forandre paa. Det het vel noe som Disk Cache eller noe slikt.

 

Frankie

Singapore

BTW: Beklager med den rotete posten.

Lenke til kommentar

Som det er nevnt tidligere her, ikke rot med Preferences, det er faktisk sant det, ikke rot for mye og ikke skjyld paa meg hvis du gjor det.

 

Anyway. Hvis du har merkelig lag i UT eller UT2k3, saa kan det hjelpe i visse tilfeller aa skru opp CacheSizemegs. Default er denne satt til 32MB, men har du 512MB kan denne gjerne settes til 256 uten at det burde skape noe problemer for OS'et.

 

Naar du er i spillet ta frem konsolet enten ved hjelp av Tab eller Ø.

>Preferences [enter]

 

Velg saa Advanced-> Game Engine Settings->CacheSizemegs.

 

Dette kan du sette til en vilkorlig storrelse, men det anbefales ikke at man setter denne lavere enn default, det er lurt aa gi UT2k3 noe cache aa ha i bakhaand.

 

Dette var bare et lite oppdatert tips fra mitt forrige innleg, igjen sier jeg ikke rot med Preferences :yes:

 

Frankie

Singapore

Lenke til kommentar

DU sier altså IKKE rot med preferences. men det å fikse på cachesize skal funke uten at jeg fucker opp alt? tror det har litt med CPU å gjøre også, skal ha meg ny snart uansett. Når du mente at cachesize skulle settes til 256, så er det RAM messig du tenkte på ja, har 1024, så skal funke fint :) takk til alle tips

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...