Gå til innhold

VNC: få tilgang til localhost eksternt


Anbefalte innlegg

Faderen driv eit taxi-firma der han har eit program gjennom VNC på PCen der han får opp somme taxibestillingar. Sidan han må innom og sjekke dette svært ofte, hadde det vore praktisk å fått dette på mobilen (Galaxy S2).

På PCen er serveradressa "localhost:21", og eg klarer difor ikkje å kople til på mobilen.

 

Er det nokon som veit kva eg kan gjere for å få satt opp VNC slik at ein kan få tilgang til dette programmet frå mobilen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

localhost er den lokale / interne addressen til den pcen, den når du ikke noe anna sted enn på akkurat den pcen... Det du må gjøre er å finne IP adressen til den pcen, så koble på den addressen ;) Hvis du skal nå pcen fra internett (altså utenfor nettet den står på) så må du finne den eksterne ipadressen, og muligens åpne noen porter / endre instillinger på routern deres =)

Lenke til kommentar

Høres merkelig ut å benytte VNC mot samme PC som en sitter på? Om det er et asp.net grensesnitt kan det kanskje kjøre i mobilbrowser uten VNC?

Må huske å mappe opp redirect i routeren også om du skal inn via VNC utenfra. Rediriger alle henvendelser (port 8080 kanskje) til statisk ipadresse for maskinen med serveren på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...