Gå til innhold

Oppskrift på "Vaffler som i Lyon"


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei

 

For noen år siden spiste jeg en smått legendarisk dessert på Bagatelle som het Vaffler som i Lyon. Prøver å drive opp en oppskrift på de aktuelle vafflene. Eneste beskrivelsen jeg kan gi er: De var firkantet, luftige og lett sprø. Noen bjeller som ringer ett eller annet sted?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Er vaffler fra lierge (hvis jeg ikke husker helt feil) som er den lette sprø varianten. Har forsket meg frem til en variant som ligner den jeg spiste, men det er overhodet ikke noe michelin-standard på den...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...