Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Vanskelig kjærlighetstrøbbel, hjelp


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hun har gitt deg to sjanser, begge gangene har du skuffet henne. Hvis hun gir deg en tredje sjanse er det gode sjanser for at hun er dum..

 

Grunnen til at det ble slutt er at hun ble bedre kjent med deg når du kom hjem fra USA, hun har for eksempel sett hvordan du takler motgang.

 

Du må bare gi fullstendig slipp på å forklare, rasjonalisere og forstå følelser. Følelser og intellekt er forskjellig, følelser handler ikke etter rasjonalitet. Du vinner ikke hjerter på å argumentere deg frem til at hun vil bli mer lykkelig sammen med deg. Var det slik du fikk henne første gangen? Nei..

 

Hun falt for deg og du vil aldri forstå hvorfor, det vil ikke hun gjøre heller. Ting som hjelper er å være lykkelig, ha overskudd, være selvsikker og en trygg havn for henne. Få henne til å slappe av, føle seg trygg og beskyttet og gjøre henne glad.

 

Å vise henne hvor mye du trenger henne, hvor vondt du har det uten henne, hvor mye du savner henne eller lignende er mega-turnoff for henne.

 

Så det første du må forstå er at det ikke er for henne at det er vanskelig å forstå. Hun har forstått det for lengst, men i dine sko virker det ikke slik fordi du ikke har forstått det enda..

 

 

Du fikk ei bra jente en gang, og du fikk henne tilbake. Det er en bragd veldig få kan skilte med, dess fortere du kommer over henne dess fortere vil du finne en som gjør deg mye lykkeligere enn du var med henne :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er enig med Pycnopodia. Hun har gitt deg en ekstra sjanse fordi hun var glad i deg og fordi hun hadde troa på deg. Du skuffet henne, og slik kan det gå. Som det ble nevnt her så kan man ikke argumentere eller debattere for at et forhold skal gå bra eller bedre, fordi det ikke er basert på logikk, men på følelser.

 

Kanskje hun fortsatt har følelser for deg, men du har allerede skuffet henne to ganger og hun er nok ikke spesielt interessert i å bli skuffet en tredje gang. Det er noe du bare må respektere.

 

Derfor tror jeg at det er lite sannsynlig at du får henne tilbake en tredje gang. Det eneste som kanskje kan føre til noe er hvis du setter ned samen med henne og har en skikkelig prat der du forklarer hvorfor det gikk dårlig de forrige gangene, at det var familieproblemer og diverse. kan hun innser at du hadde det vanskelig og skal vurdere en tredje sjanse, dersom hun faktisk har følelser for deg enda.

Hvis ikke, så er det beste du kan gjøre å beskjeftige deg med noe annet. Tenk på og gjør andre ting, med andre personer som får deg på andre tanker.

 

Jo fortere du slipper henne, jo bedre får du det. Snakker ut av erfaring her...

Endret av Ekuahx
Lenke til kommentar

Det virker jo ikke som dama har lyst til å være sammen med en person som åpenbart ikke er i balanse og i tillegg med en familie som har sine problemer. Du kunne sikkert hatt godt av å prate med en psykolog om dine problemer, hvordan du opplever familien og hvordan du vil få det bedre.

 

Det finnes flere fisk i sjøen men før du finner deg en ny kjæreste bør du vel ordne din egen bagasje synes jeg.

Endret av ugotabanana
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...