Gå til innhold

Førsteinntrykk: Motorola Razr Maxx


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmm. Jeg er mest spent på hvordan batteritiden blir om man ikke belaster den konstant, men mer hverdagslig bruk som å bruke smartfunksjonene når man trenger dem (TV-styring, sjekke opp ting på nettet, litt email her og der og så videre). Regner med at siden dette er en sniktitt så kommer det kanskje en fullstendig test siden som kan svare på dette.

Lenke til kommentar

Circle battery widget works with the Moto Razr and shows the battery charge status in 1% increments. By the way the Razr already has a pretty impressive battery life. Of course battery life depends on your usage pattern but in my case with approximately 1.5h of display on time (browsing 3g/wifi), Gmail sync, Facebook notifications in the background and an odd call either via Gtalk or the regular phone I go like 60-70% down in 24h. I charge once a day when the battery is at approx 30%. All that being said I would not mind having the Maxx though am not sure I am ready to sacrifice the slim profile. Usually it doesn't matter to me but I have gotten used to the slimness of the Razr.

Endret av atmozphere
Lenke til kommentar

runarlan: Jo, den har større batteri - men til gjengjeld har den betydelig større skjerm å bruke opp all den strømmen på. Standbytiden blir selvsagt veldig god, og Note er i utgangspunktet en enhet med relativt god batteritid. Men, så fort du skrur på skjermen suger den strøm i et tempo som krever et ekstra stort batteri.

 

Dessuten er Note strengt tatt en hybrid mellom et nettbrett og en mobiltelefon. Jo lenger opp i størrelse du kommer, desto større blir batteriene, og tradisjonelle nettbrett har jo enda noen ganger større batteri.

 

At vi ikke har tatt med Note verken her eller i den nylige samletesten kommer av at vi forsøker å sammenlikne epler med epler :)

 

Onkel Kompost: Vi kommer til å teste Razr Maxx grundigere over litt tid, med to testenheter i daglig drift. Vi vil forsøke å loggføre ladesyklusene underveis, så vi ser hvor ofte den krever lading i daglig bruk.

 

Android 4 er dessuten ventet om ikke veldig lenge for både Razr og Razr Maxx. Testen av Razr Maxx vil tilsynelatende bli flere saker av dette formatet her, med den opprinnelige testen av Razr som utgangspunkt :)

 

atmozphere: Takk for tipset :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Flott mobil... jeg er forøvrig litt forndret over valget av "gammel" programvare.

For meg som bruker Spotify mye er det også et problem mtp lagringsplass siden den kun tillater lagring til det interne "sd kortet", og ikke til mitt 32GB externe. Trikset på gamle versjonen av spotify med å styre til sdcard-ext fungere heller ikke, siden telefonen automatisk lagrer til det interne kortet uansett. Selv med manuell sletting av spotify på det interne kortet, så er alt øyeblikkelig tilbake.

Håper det blir en fix på dette i nær framtid :-)

Lenke til kommentar

Skulle det komme en egen test av denne? Hvillken versjon av android har testeksemplaret deres? Ics-versjonen er vel ute? Dessuten har webtop-appen blitt oppdatert til 3.0, hvor Motorola har fjernet stort sett alt av den gamle og byttet ut med ics i tablet-format. Hadde vært artig om dere tok med dette i en eventuell test; )

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...