Gå til innhold

[Løst] Diet - Mat som får deg ca halvparten av det daglige behovet (2000kcal)


Anbefalte innlegg

Dette er egentlig ett innlegg for å vise søsteren min oppsettet på www.næringsinnhold.no,f ordi det var egentlig ikke noe bedre sted og poste bildet for å vise det til henne. Tenkte jeg kunne poste det her så andre også kan dra nytte av det av det hvis de intereserte dem.

 

Dette er en diett som er veldig overdrevent (mye på) som jeg har satt opp for å kunne gå ned raskt i vekt. Fordi motivasjonen over lang tid uten resultater fungerte ikke for meg.

 

Gikk ned fra 106 kilo til runt 80-83 kilo kg i vekt fra høstferie (uke40) til jula uke 50, ifjord med noe del jogging ved siden av. Altså ca 26-23 kilo ned.

 

3,3 km jogging x3 i uka + gå tilbake fra jogginen 3km ca + stryrke trening 3 ganger eller som er vanskelig eller unyttig da man går så mye ned i vekt. Ikke unyttig men å bygge muskler blir det ikke noe av, kansje bare vedlikehodler det i slike slanke perioder.

Det ble også veldig mye redusert mot juletider så meste parten av trenigen som var fast skjedde de første 6 ukene etter høstferien (mesteparten av treningen untatt styrketreningen)

 

Som man ser på blir det bildet blir man skit lei av og bare spise dette til frokost lunch og middag hver dag. Det er derfor forbredningen er viktig for å få maten til å smake godt.

Resten av det man må "spaise/kryddre" opp retten sin med her, er "dressinger /sauser" av alt mulig smak og krydder. Eller marinere kylligen før den stekes/grilles. Sitron bør absolutt være med i marinaden som inneholder antioksidanter - som sørger for mindre kreftfrem kallende stoffer under steking(gjelder egentlig av alt mulig mat som blir varmebehandlet i stekepanne eller gril f.eks).

altså sitronen oksideres opp istedet for Kyllingen = posetivt :)

Steke kylligen på lav varme reduserer faren for "kreftfremkallende" soffende" svidd kylling er ikke å fortrekke derfor burde man steke på halve effekten på stekepannen din alt trinn 3 hvis du har 6 trinn.

 

Rømme blandet med krydder(alt mulig som gjør den smakelig) også ha den på dressingen gjør at salaten blir veldig god. Vanskelig og blande med salaten uten absurde mengder så der burde du blande den ut med enten vann eller av et vanlig mjølke produktvarierende i fett%(skummet melk til fløyte), men husk ikke får mye fløyte da :p

 

Dete var vel i korte trekk den beste dietten, men med kansje ett bedre innsatsnivå på treningen kunne vært satt opp.

 

Når man går innfor en diett som dette her. Er det normalt og føle seg som man har vært på fylla i en uke *fulltidsjobb* med motivasjon å pågangsmot. Dette fordi da kroppen vender seg helt over til forbrenning av fettlagrene. slev om treningen var slitsom var det egentlig det som gjorde godt.

Dette blir tilsvarende "lavkarbo" med maskimalt protein inhold i kosten som mulig. mye av de samme symtomene under lavkarbo kan vel merkes her, dersom man ikke bruker ketchupen" som" saus som en varierende eneste karbohydrat kilde. Skulle man spise mye ketchup, burde man redusere dressingen til ett minimum eller velge å ikke ha den med i det eheletatt.

Er meningen man skal ned i vekt , ikke opp :p

 

Ble jævlig mye emr skriving enn det jeg hadde tenkt, håpte dete ga en pekepinne til noen der

post-210376-0-75389100-1338418324_thumb.png

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...