Gå til innhold

Multicom Xishan W150E


Anbefalte innlegg

Jeg svarer nesten alltid langt og utfyllende :dremel: . Bedre det enn kort og ufullstendig. Skal man prøve å hjelpe folk, så ta deg tid til å gjøre det ordentlig, mener nå jeg. Om det så blir unødvendig mye, blir opp til hver enkelt. Nanostorm finner selv fort om det er sånn når han begynner å installere.

 

Som regel er det en helt grei sak å smette inn SSD'en og begynne å installere - men ikke alltid. Det var ikke bare bare for meg, og jeg har også en Multicom/Clevo-maskin. Derfor svarer jeg som jeg gjør.

Endret av thomit
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker for svar fra begge to! Som litt "newbie" setter jeg pris på lange og utfyllende svar thomit, så det må du bare fortsette med :)

 

Ellers håper jeg på at det er like enkelt å installere Windows på ssd'en som det var for deg hessel, så da prøver jeg i første omgang bare å plassere ssd'en på den ledige plassen, og starte installasjonen.

 

Ser forøvrig fra pakkesporinga at pakken skal ha ankommet Trondheim, så da kanskje jeg har den i morgen :)

Lenke til kommentar

Jeg har hatt min Multicom Xishan W150E i ca en uke og opplever en relativt høy gresshoppelyd som opptrer uten at jeg belaster datamaskinen. Den dukker opp uten varsel mens jeg kjører programmer som chrome og spotify.

 

Har noen hatt et liknende problem?

Hei Torrern2k

Denne lyden som kommer fra pc-en din, jeg forstår at denne gresshoppelyden kommer fra vifta. hvor høy er denne lyden i forrhold til når pc-en jobber for full guffe? Må si jeg ikke har lagt merke til denne lyden på min maskin, utenom at vifta oppfører seg meget nervøst til tider. Er du ellers fornøyd med maskinen?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hei folkens.

 

Som sagt tidligere har jeg hatt problemer med min Multicom w150e. Fikk den tilbake for andre gang, men var ikke fornøyd så det endte med at jeg sendte den inn en gang til (altså tredje gang). Nå får jeg pengene tilbake eller det vil si meste parten, kostet jo 800 kroner for at multicom skulle bygge pc-en + at SSD prisene har sonket ganske kraftig etter jeg kjøpte pc-en i mai slik at det ble en 300-400 kroner der og. Men er fornøyd med at jeg får pengene tilbake fordi jeg var ganske så missfornøyd med pc-en. Så multicom skal ha en stor takk for god service.

 

Men nå kommer det STORE spørsmålet, vilken pc skal jeg kjøpe nå? Må si jeg aner ikke helt hva jeg skal kjøpe. Det jeg kan si er at etter å ha hatt multicom pc-en ser jeg hvor viktig det er for meg og ha en pc med god batteritid, som ikke bråker så mye og som har god byggekvalitet + at innmaten er bra selfølgelig. Når jeg kjøpte min Multicom w150e tenkte jeg ikke noe på det utvendige bare det innvendige noe jeg i dag angrer på. Tror kanskje at jeg lager en ny tråd. Håper folk kan hjelpe meg.

Endret av sunnySR
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...