Gå til innhold

Diablo 3: Hardcore tråden (både levende og døde karakterer)


Anbefalte innlegg

Lvl 32 Barb død i Act 1 nm til frozen/arcane champion

Lvl 13 Wizard i død Act 1 normal til highland walker (dc)

Lvl 40 DH død i Act 2 nm til fallen (dc)

 

Gikk litt lei etter å ha mistet to karakter på disconnect, men nå har jeg startet en ny wizard og har akkurat fullført act 2 normal med den.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Slo netopp normal i stad på hardcore mode med en barbarian. Tror jeg sparer Nightmare til jeg blir level 35, er lite intressert i å dø!

 

lurer på en liten ting også, om strømmen der jeg bor går hvor lenge står mobs å hamrer løs på meg før figuren min forsvinner?

Lenke til kommentar

Jeg vil gjette att en defensiv monk er letteste å komme gjennom med, de tåler veldig mye + att de har heals,dodge, healing aura, og kan bruke skjold. som barbarian måtte jeg outlevle contente + ha rare gear 1-4 levler lavere enn meg for å føle meg trygg, mens som monk hadde jeg dårlig gear og raste gjennom og følte meg egentlig like trygg!

Lenke til kommentar

Har bare spilt SC, men etter å ha testet alle klassene opp til lvl 24 og høyere (DH er lvl 38) vil jeg si monk og barbarian er de enkelste å overleve med. Litt usikker på hvem av de som er enkelst, da begge to tåler veldig mye. Monk har self-heal, men Barbarian kan jo bruke Leap for å komme seg raskt unna fare hvis det trengs. Demon Hunter tåler også veldig mye, og kan bruke Vault for å komme seg raskt unna. Det er også kjekt å bruke det til å rulle over en healt orb eller to. Men selv Wizard kan jo bruke Frost Nova for å fryse ned fiendene, og så ta en Teleport vekk fra fare. Alle fire burde derfor klare seg fint i HC med litt trening.

 

Er mer usikker på Witch Doctor. Har bruker mest DPS (etter min erfaring) og har lite skills for å komme seg raskt av sted. Men han kan jo spamme zombie dogs, gargantuan og så videre for å la dem gjøre jobben for seg.

Lenke til kommentar

da har jeg laget meg en HC karakter inatt.

Groknagg the Barbar!

Var særdeles trøtt og søvnløs men i etterkant har jeg kommet på at navnet jeg egentlig var på jakt etter var Ragnarrokk eller hvordan det skrives. Må si jeg er fornøyd med Grkoknagg og ;p

 

Barbar som til nå har overlevd de første 6 levlene med meg på touchpad og lagg utenom. (heldigvis er ikke bærbaren hovedmaskinen min ^^)

Lenke til kommentar

Litt trøtt? Ikke for å pirke, men navnet gir ikke mening. På engelsk heter det 'the Barbarian', og på norsk enten 'barbaren Groknagg' eller 'Groknagg barbaren'. :p Har vært oppe hele natten selv og har ikke tenkt å gå til sengs ennå, så beklager at jeg er i litt rart humør. :p

 

Men uansett, grattis med HC. Håper du får en bedre opplevelse snart, dvs uten lagg og alt det der. Og btw, ragnarrokk (det norrøne) skrives rett frem: Ragnarok. (husk stor R siden det er et navn.) Vi har også en festival kalt Ragnarock, men det er mest et lite ordspill på Ragnarok og rock. Vi kan jo ta det enda et hakk videre og lage en karakter kalt Ragnar Stein? :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...