Gå til innhold

Flat Earth Society


Anbefalte innlegg

Laga en tråd om dette for over et år siden, men det var lite respons og jeg tror ikke alle fikk lest den, så jeg poster den igjen da det har potensiale for god diskusjon. Er nok mange som ikke har sett det.

 

Kom over et nettsamfunn mens jeg jobba med et skolerelatert prosjekt, og her mener de sterkt at jorda er helt flat. De mener at NASA og andre romfartsorganisasjoner er en konspirasjon og at alle bilder og filmer av jorda er falske og digitalt endra. De har tilogmed matematiske forklaringer på hvorfor man ser at båten går ned i horisonten (noe den ikke skal gjøre om jorda er flat), hvordan gravitasjonskraften oppstår, de har eksakte størrelser på jorda, omkrets og tykkelse, og needless to say, de tror på geosentrisme.

 

Skal ikke si så mye mer, ta en titt selv: http://www.theflatearthsociety.org/forum/

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har vært på siden deres før, og var ganske overrasket over hvor totalt skutt de folka så ut til å være. Kanskje det var gjennom den forrige tråden din at jeg oppdaga dem, faktisk.

De mente blant annet at ingen noen gang har fløyet over sørpolen.

Men jeg kom fram til at det måtte være en ordentlig trolle-side da de mente at de hadde infiltrert det amerikanske skolevesenet og at de var klare til å lære barn til å tro rett, og at til og med hunden og katten min var enig med dem.

 

Så jeg mistenker at det dreier seg om noen som bare har det morsomt. Forhåpentligvis.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...