Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei!!!

Jeg blir 21 år i Juli og har planlagt bursdagen min siden Mars. Jeg har det meste under kontroll og gleder meg skikkelig!

Det kommer rundt tyve gjester hvor alle har sin egen "rolle". Jeg er selvfølgelig Alice.

 

Først så lurer jeg på om noen har noen skikkelig kule ideèr til temaet. Jeg er ikke helt bestemt på hvilken mat som vil bli servert, men det blir noe enkelt som tapas eller koltbord. Gjestene må ta med drikke selv men det vil være noe punsh/velkomstdrink. Er det noen gode råd her?

Produksjon av dekorasjon er allerede påstartet. Store sopper, "dink me" og "eat me" lapper, "rabbit hole" inngang, "here and there" skilt osv. Her vil jeg også ha innspill til ideèr.

 

Jeg har tenkt å ha en "murder mystery" aktivitet hvor gjestene må lete seg frem til å finne hvem morderen er, hva som ble brukt til drapet, og hvor det skjedde. Litt sånn som Clue bare IRL. Jeg vet man kan kjøpe slike ting på nettet, men jeg har ikke funnet noe på nette som er norsk. Så jeg tenker å lage mysteriet selv. Har noen erfaring på slike spill? Hvordan lager jeg ledetråder som blir enkle nok å finne. Hvordan får jeg spillet til å gå av seg selv?

 

-Alice

Endret av AliceecilA
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...