Gå til innhold

HTC ONE S eller HTC ONE X ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ville kjøpt X, den har 32GB minne kontra 16GB og "ekte" matrix display, mens S har PenTile matrix, dvs. diagonalt monterte piksler. Dette ser du godt på f.eks tekst, der rette linjer i bokstaver blir grove og "taggete". Størrelsesforskjellen på S og X er dessutten mindre enn jeg trodde. Var i butikken og testa begge idag. Jeg kjøpte X pga. årsakene jeg nevnte.

Kongetelefon sålangt! (Kommer fra iPhone 4 og Sony Xperia S)

Endret av Opticane
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg vurderte One S pga. materialet/byggekvaliteten og størrelsen, men da jeg sammenlignet skjermene ved siden av hverandre, var skjermen på One X mye bedre. Pentile skjermen på One S gjorde ikoner og tekst "pikselerte" og taggete. Dessuten er ikke One X så mye større :)

Lenke til kommentar

Jeg går for One S. Mest pga størrelsen, men også fordi den har s4. Tegra 3 har et høyere strømforbruk og blir fort varm (merket det fort i butikken). Størrelsen er hovedårsaken, det er ikke så stor forskjell, men S ligger mye bedre i hånden og kan faktisk brukes med en hånd :)

Lenke til kommentar

Ut fra denne testen er ikke forskjellen i batteritid mellom dem med videre betydelig. Som du også kan se der er Tegra 3 en god del raskere, så om den blir varm er det fordi den klarer å yte mer. Om du ønsker å få den ned til samme nivå som S4 trenger du bare å underklokke den, noe som samtidig vil gi deg bedre batteritid.

 

EDIT: I følge AnandTech har One X også bedre batteritider under normalt bruk.

Endret av Lars :)
Lenke til kommentar

Slik det ser ut til nå, vinner Tegra3 alle tester som er tilpasset 4 kjerner, mens s4 vinner resten. Dette betyr at Tegra3 sikkert kan kjøre noen spill enda bedre, men for de aller fleste apps er de helt like :)

 

Mange tester viser at One S har bedre batteritid enn One X. Den testen du viser til er ATT One X(s4) vs Internasjonal One X tegra 3. Der ser det ut til at Tegra 3 vinner, og den er sikkert en bedre prosessor, men på grunn av den mindre skjermen vil vanligvis One S få best resultat på batteritiden.

 

Det er en grunn til Tegra 3 blir varmere enn s4, og det er på grunn av de har forminsket et eller annet inni der til 32 nm eller noe (jeg skjønner egentlig ingenting av dette :p )

 

Uansett skal vi ikke legge for mye vekt på sånne tester og små forskjeller. Begge to er fantastiske mobiler og det er ikke nødvendigvis en av de som er "best" :) Størrelsen er den klart største forskjellen

Endret av Habarug
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...