Gå til innhold

Kjøpe hagle


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Eneste reelle muligheten til å få tak i en hagle til under 2000 er å kjøpe brukt, da ville jeg enten trålet finn.no eller gått i nærmeste jaktbutikk med godt rykte. Ellers er jo som sagt Baikal-haglene en klassiker. De er ikke de beste haglene, men de har rykte på seg til å være gode til prisen. Har ikke erfaring med dem selv, men etter utallige uttalelser fra de som har, virker det som meget greie hagler hvis man ikke vil bruke mer penger, og de går for å være meget driftssikre. Hadde jeg vært deg ville jeg besøkt flere forskjellige butikker og prøvd det du fant i en ikke alt for drøy prisklasse (du finner mange forskjellige til under ca. 7000). Gjerne også prøvd og snakket med folk på lerduebanen og deretter satt meg ned og spart til jeg hadde råd til den jeg hadde lyst på. Det er greit å ha i bakhodet at selv om den er billig er det ikke sikkert den passer deg og jeg ville venta litt med kjøpet hvis det betød at jeg kunne kjøpe en som virkelig passet.

 

Edit: Hvilken type hagle du skal kjøpe kommer an på personlige preferanser, som for eksempel at pumpehagler har en veldig solid og enkel mekanisme, men har ulempen med at man må ta ladegrep og er ikke kjent for å ha den beste balansen til lerdueskyting..

Endret av ChristianL
Lenke til kommentar

Kanskje du skulle undersøke med en børsemaker, om du kan brotsje påå kammeret, til 12/70 patroner. Eller om det er mulig å kjøpe et annet løp (12/70), som er beregnet for ditt våpen. Da kan du bruke vanlige og rimlige patroner.

 

Ellers er det jo bruktmarkedet for deg, hvis du ikke ønsker å bruke mer enn ca. 2 tusen kr.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

XXL pleier vel "alltid" å ha et tilbud på baikal, spesielt når det nærmer seg jaktsesong? Jeg kjøpte min for 3000 tror jeg. Går vel en myte om at baikal-hagler tåler atombomber, så sånn sett så er det nok et safe kjøp... Skuffer aldri den. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...