Gå til innhold

Problemer med skjermoppløsningen..


Beelsebub

Anbefalte innlegg

Det er eigentleg ikkje eit stort problem, men det er svært irriterande. Kjører 1152*864 på 100 Hertz, dette funker heilt fint, så lenge eg ikkje slår av maskinen, da stiller nemlig oppløsningen seg ned til 1024*768 ved 60Hertz. Kvar einaste gong eg slår på maskino må eg inn å stille på oppløsningen og på Hertzen. Det er ikkje noko gale med skjermen min (Hansol 710P), dette har eg prøvd ut ved å koble ei anna maskin på skjermen, dette fungerte som det skulle. Tviler også på at det er sjølve skjermkortet mitt som er problemet (Radeon 9600Pro fireblade). Det eg trur det kan vere er ein konflikt mellom programmene som følgte med skjermkortet og windows, eg har nemlig eit eige ikon der eg kan stille oppløsningen, dette fulgte med skjermkortet.

 

Er det nokon som har hatt liknande problem eller har nokon synspunkt som hjelpe meg til å løyse mitt svært irriterande problem?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hadde noe lignende selv på min Belinea 10 60 30. Kjører du Windows XP? Prøv å installere en skjerm driver (ikke skjermkort driver). Den finnes nok på Hansol sine hjemmesider. Dette hjalp i mitt tilfelle!

 

Glømte å skrive kva operativsystem eg køyrer, det er xp pro. Har innst skjermdriverene eg fikk med skjermen, kanskje denne ikkje var laga for xp, men den andre maskinen som eg prøvde skjermen på kjører også xp, einaste forskjellen ligger i hardware og at han har engelsk utgave av xp og eg har norsk

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...