Gå til innhold

Anbefalte innlegg

tdllogo.png

 

Hallo folkens, jeg tenkte jeg bare skulle dele litt info om et indie zombie survival spill.

 

The Dead Linger er et open world sandbox spill med procedurally generated worlds på lik linje med blant annet Minecraft. Spillet går ut på å overleve under en zombie apocalypse og man må finne mat og andre supplies, du kan også barikadere(?) hvilket som helst hus å gjøre dette til ditt "safe house". Spillet kommer til å støtte minst 16 spillere i multiplayer, men man kan også selvfølgelig spille alene.

 

Utviklerne har nå startet en Kickstarter campaign sånn som Tim Schafer og håper på å samle inn minst 60 000 dollar for å få fortgang i utviklingen av spillet. Anbefaler alle zombie entusiaster å ta en kikk på disse sidene:

 

Hjemmesiden til spillet:

http://www.thedeadlinger.com

 

Kickstarter siden til spillet:

http://www.kickstart...the-dead-linger

 

 

Dette er igrunn zombie spillet jeg alltid har ønsket meg så jeg har fulgt det en stund og jeg gleder meg til å se mer. Anbefaler også alle å ta en kikk på forumet deres hvis dere syntes det virker spennende :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 6 måneder senere...

la oss gi nytt liv til denne gamle støvete tråden :D

 

Har sett litt på dette spillet i det siste (Er fan av zombie survival spill som DayZ og WarZ) Vurderer å kjøpe det... men det er noe som hindrer meg. Vi har ikke fått sett hvilket stadie spillet er i AKKURAT NÅ, isteden visert de pre alpha bilder som for meg ser helt jævlig ut... Ser ut som "Slender game" ekstremt lite detaljer + texturene er helt jævlige. flate bakker uten gress og 1 tre vær 100m. + en copy pasta bygning eller 2 noen steder.

 

Alphaen kommer visstnok ut allerede i morgen: 31 oktober (Halloween) De lover mye, og ideen er knallgod, men om ting er som på bildene (på lik linje med slender) :nei2: så blir dette absolutt et "no go" for meg. Ser at det er noen bilder på hjemmesiden som viser enkelte våpen samt andre ting (Grafikken og texturen på disse ser veldig bra ut) noe som gjør meg meget forvirret. Det påstås at de skal legge ut en gamplay trailer / video før alpha, noe som vil si om bare noen timer / litt under 1 dag. Da får vi sett hvordan spillet kommer til å se ut i alpha utgaven. Krysser fingrene for at det ser mye bedre ut en pre alpha bildene! Håper virkelig dette blir et bra spill :)

 

Hva syntes dere andre? Har noen kanskje allerede forhåndsbestilt?

 

Diskuter gjerne videre! slik at ikke tråden dør ut så fort :ohmy:

Lenke til kommentar

Installerer alpha nå, har ventet på noe som dette, så håper det blir bra. :D At det ikke ser så bra ut akkurat nå bekymrer meg ikke så veldig, forventer ikke noe særlig av en alphautgave.

 

Har fulgt med på dev en stund nå og om det innfrir halvparten av det som er lovet så er jeg fornøydish. :D

 

Edit:

 

Litt vel alpha for meg, men fortsetter å ha trua iallefall. :p

Endret av Whitefall
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...